Sorozathírek - dübörög a Comic Con

Sorozathírek – dübörög a Comic-Con

Javában zajlik a legnagyobb képregényes geek fesztivál, ami ontja magából a sorozatos híreket. Nem is tudom melyiknek örülök a legjobban. Döntsétek el ti magatok, hogy melyik hírtől lesz a legjobb kedvetek. Konkrétan három hírről van szó, de abból csak kettő származik a rendezvényről. Kattintás után bővebben.

Amit a kiemelt képen láthattatok, az a tavalyi szezont túlélő kalózos sorozat második évadának a plakátja. Azért mondom, hogy túlélő, mert volt egy másik is, a Crossbones, de azt utol is érte a kaszás. Ahogy láthatjuk, majd csak januárban tér vissza, ami még nagyon messze van, de kaptunk egy előzetest, ami bizonyítja, érdemes várnunk rá.

Ezután a kőkemény adrenalin roham után jöhetnek is a Comic-Conról származó hírek.

Először egy igen kényes témáról néhány szó. Bizonyára sokakban megfordult kérdés, hogy a népszerű rajzfilmsorozat, az Archer, hogyan reagál majd az aktuálpolitikai eseményekre, főleg mivel a benne szereplő ügynökség neve ISIS. A sorozat alkotói tegnap szólaltak meg a témában, és azt mondták, hogy ők igazából eddig vártak, hátha elül a dolog, de mint tudjuk nem így lett. Döntés is született, miszerint többet nem használják majd az ISIS nevet, nem említik majd a beszédekben, és visszamenőleg is törlik a sorozatból a logót.

A keserű levest letudva íme egy pozitívabb hír. Az első hivatalos kép a vak szuperhősről, aki civilben ügyvédkedik. Tudjuk ki ő. Ő a Fenegyerek, Daredevil. Korábban Ben Affleck főszereplésével készült egy borzalmas film róla, de szerencsénkre a sorozat láthatóan nem követi a példájukat. Még a ciki feszülős piros rucit is dobták a kukába.

Daredevil-Charlie-Cox

Ez is tetszeni fog...