Sorozathírek - A Lost egyik írója végre vallott - Corn & Soda

Sorozathírek – A Lost egyik írója végre vallott

Nick Santora, a Prison Break írója, a The Independentnek tett interjújában visszaemlékezett arra az időkre, amikor még a sorozatot írták, és egy az írói stábjában szállóigévé vált mondat kapcsán olyat árult el a Lost-ról, amitől lesett az állunk.

Nick Santorának több barátja is a Lost írói közé tartoztak. Saját sorozatának írásánál nem véletlenül lett az a szállóigéjük, hogy “Nincsenek jegesmedvék!”, utalva ezzel arra, hogy a Lostban gyakran tűntek fel olyan fordulatok, amikre biztos nem gondoltunk volna.

Az epikus sorozat rajongói pont ezt hangoztatják a legsűrűbben, hogy ettől is volt ilyen király a sorozat, mert mindig képes volt meglepni a nézőt. Na most az összes rajongónak kiszúrom a lufiját, ugyanis Nick egyik haverja egy meccsnézés alkalmával elárulta, hogy csak random hasra ütve a legnagyobb hülyeséget ami az eszükbe jutott, azt írták bele a sorozatba. Mikor Nick megkérdezte, hogy hogyan kívánják a rengeteg kérdést majd megoldani, a nevén nem nevezett barát csak annyit mondott, hogy sehogy, mert tényleg csak a legfurább dolgot ami éppen átfut az agyukon leírják, de megmagyarázni nem kívánják.

Ekkor persze Nick szépen kiosztotta a barátját, és olyat mondott ami 18-as karikát kíván. Finoman talán úgy tudnám megfogalmazni, hogy a nézőket szexuális örömökben részesítették. Egy ponton még olyasmit is említett, hogy azok alatt az évek alatt Nina Hartley (pornószínésznő) kevesebb embert részesített hasonló örömökben, mint a Lost.

Ez is tetszeni fog...