Szabadtéri moziünnep az óbudai Esernyősben – Corn&Soda

Szabadtéri moziünnep az óbudai Esernyősben

A karantén lassan a tegnap ködébe vész, úgy gondoltuk, mi is megünnepeljük lehetőségeink szerint a mindennapok kerékvágásába visszatérő holnapokat méghozzá a népszerű Yesterday című film ingyenes vetítésével és az alkalomhoz illő DJ-szettekkel. A Szabad a mozi! – Yesterday című rendezvényünk az óbudai Fő téren július 2-án 19.00 órakor kezdődik, amikor újra nyit a Budapest legkisebb kávézójának mondott Gázlámpa Kioszk is.

Örökzöld slágerek, kellemes mozi és egy furcsa történet, amely arról szól, hogy a valóság akár meg is történhetett volna. Kicsit különös, mint most már visszagondolva az elmúlt hónapok is voltak többségünk számára. Mert a Yesterday arról szól, hogy mi lenne, ha az egész világ elfelejtené minden idők legzseniálisabb zenekarát, a Beatlest? Mi lenne, ha csak egy valaki emlékezne a felejthetetlen slágerekre? És mi lenne, ha az a valaki a mesés négyes dalaival világsztár lenne, de a hirtelen hírnév kikezdené a magánéletét?

Jövőhét csütörtökön már délutántól várja vendégeit a Gázlámpa Kioszk hangulatos teraszával és megújult kínálatával, a szabadtéri vetítés 21.00 órától kezdődik az Esernyős előtt a Fő téren. Helyfoglalás érkezési sorrendben 19.00 órától, a film előtt az International Love Affair csapatából DJ Matek keveri a hangulatos mixeket a III. kerület hangulatos közterén. Eső esetén a program július 9-én kerül megrendezésre.

facebook esemény
weboldal

Képek forrása: Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont
Nonprofit Kft.

Ez is tetszeni fog...