Színházi ajánló: A József Attila Színház áprilisi műsora - Corn & Soda

Színházi ajánló: A József Attila Színház áprilisi műsora

A József Attila Színház ebben a hónapban is remek programokkal várja az érdeklődőket, áprilisi ajánlókban mindenki találhat magának kedvére valót.

Színházat vegyenek!

EGYÜTT – EGYMÁSÉRT – MINDENKIÉRT – JÓTÉKONYSÁGI GÁLAEST

Jótékonysági Gálaest a József Attila Színházban neves művészek közreműködésével a Színházi Dolgozók Szakszervezete rendezésében  2016.április 30-án 19.30 órakor.
Az est házigazdái: Pécsi Ildikó és Mihályi Győző
Az est bevételét a Színházi Dolgozók Szakszervezete Segítsünk Alapítványa javára ajánljuk fel.
Az alapítvány a nehéz körülmények között élő színművészek megsegítését szolgálja.

Fellépnek: Béres Ilona, Benkóczy Zoltán, Blaskó Balázs, Bodrogi Gyula, Csurka László, Dunai Tamás, Egri Kati, Esztergályos Cecília, Fehér Anna, Galambos Erzsi, Gregor Bernadett,Hámori Ildikó, Igó Éva, Karsai János, Karsai J. András, Kökényessy Ági, Nánási Ágnes, Nemcsák Károly, Pindroch Csaba, Pregitzer Fruzsina, Saárosi Kinga, Szóka Júlia, Tordai Teri,Vándor Éva, Vokó János

 

Bakonyi Károly – Gábor Andor – Szirmai Albert: MÁGNÁS MISKA operett
2016. április 13. szerda, 19 óra
Rendező: Bessenyei István
 A Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának vendégjátéka

Egy gróf és egy grófkisasszony, illetve egy lovászfiú és egy cselédlány rövid időre szerepet cserélnek. És ez lenne a legkisebb gond, ezután jön csak a valódi kalamajka… Cintányéros cudar világ, Hoppsza Sári és hasonló, közismert operettslágerek hangzanak el a Bakonyi-Szirmai-Gábor szerzőhármas szatirikus, ugyanakkor mulatságos történetében.

Efrájim Kishon (Kishont Ferenc):HÁZASSÁGLEVÉL vígjáték

  1. április 23. szombat, 19 óra Rendező: Besenczi Árpád

A zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház vendégjátéka.

Daniel Borozovszki és Sifra huszonöt éve élnek házasságban egy tel-avivi tömbházban. (Vagy lehet, hogy a zalaegerszegi Landorhegyen, esetleg a budapesti Havanna-lakótelepen?) Lányuk, Ajala izgatottan készül az esküvőre, melyhez már csak egyetlen okirat, a szülők házasságlevele hiányzik. Fontos lenne az okmány, mert a férjjelölt, Robert Knoll édesanyja ragaszkodik a formaságokhoz. Eközben váratlanul betoppan Buki, a traktoros fiú, s menetrendszerűen kopogtat a szomszéd lakásban élő, unatkozó és pletykálkodó özvegyasszony, Jaffa. Az idő szorít, az események azonban nem várt fordulatot vesznek…

Fodor László – Lakatos László – Fekete Mária: HELYET AZ IFJÚSÁGNAK, AVAGY ADOM A BANKOT!, zenés komédia

Rendező: Verebes István

2016. április 16. szombat, 19 óra

Ki ne nosztalgiázott volna már a régi magyar filmek bűbájos világát felidézve? Nos, ez az előadás éppen egy ilyen pompás időutazást kínál a harmincas évek édesbús és örökké szerelemtől ittas Budapestjének világába… S ha már oda varázsol bennünket a képzeletünk, ugyan ki ne szeretne cinkosa lenni egy rátermett fiatalembernek abban, hogy bebizonyíthassuk, nem csupán a rang, a hatalom vagy a pénz segítségével lehetünk sikeresek, elegendő egy frappáns ötlet, egy cseppnyi gátlástalanság, némi bátorság: s máris kész a siker, vagy éppen a KASSZASIKER!

Forrás: József Attila Színház

A jegyek vásárolhatóak a József Attila Színház honlapján!

Ez is tetszeni fog...