Társasjáték-piknik a Margitszigeten - Corn & Soda

Társasjáték-piknik a Margitszigeten

Augusztus 25-én rendezi meg első közösségi piknikjét a Mit játsszunk? társasjátékos blog csapata a Margitszigeten. A nyár utolsó vasárnap délutánja így a közös társasozás jegyében telik majd a szabad ég alatt, ahol kerekpokróc-beszélgetésre és társasjáték-sorsolásra is sor kerül.

Fotó: Fézler Georgina

Kötetlen, közösségi pikniknek ad helyszínt a Hármas Büfé mögötti rét a Margitszigeten augusztus 25-én: a legnagyobb követőtáborral rendelkező, magyar társasjátékos blog vár minden könnyedén kikapcsolódni vágyót egy közös vasárnapi chillezésre. Győri Zoli és Győri-Nádai Réka új kezdeményezésének célja pont ez: együtt élvezni az utolsó augusztusi vasárnapot olyan emberekkel, akiket összeköt a társasjátékozás szeretete.

A szabadtéri eseményen mindenkit szívesen várnak a szervezők, aki új társasjátékokat próbálna ki a szabad ég alatt – és szívesen tanítaná meg másoknak is az otthonról hozottakat. Ugyanis mindenkitől azt kérik, hogy lehetőség szerint készüljön saját társasjátékkal, harapnivalóval vagy extra pokróccal is, hogy egyikben sem szenvedjen hiányt a rét népe. Programokból sem lesz hiány: a játékok mellett megtörténik az első “Mit játsszunk? – Kerekpokróc beszélgetés” a társasjátékok pillanatnyi helyzetéről és a blog terveiről, a szerencsések pedig játékokat is nyerhetnek a sorsoláson, amin minden látogató alanyi jogon részt vesz. A program hivatalosan 15.00-18.00 óra között tart, persze utána is érdemes maradni a füvön még néhány partira.

Győri Zoltán társasjátékos vlogja Mit játsszunk? címmel 2017 óta az egyik leghitelesebb tematikus csatornának számít, követőinek tábora pedig mára a legnagyobbra nőtt az ország hasonló oldalai közül. A fiatal társasjáték-fejlesztő a bűvös hetes szám köré felhúzott videóival kezdte meg pályafutását, hangvételét pedig a mai napig a könnyed, mégis informatív szórakoztatás határozza meg. A vlogon mára hét nagy témakörben jelennek meg rendszeresen új tartalmak, a követők az új játékok bemutatásától a különleges játékmechanikákig vagy a legjobb kétfős társasjátékokig bármit megtalálhatnak.

Az esemény bővebb tájékoztatás: itt

forrás: sajtóanyag

Ez is tetszeni fog...