The Handmaid's Tale – Minden, amit a 2. évadról tudunk - Corn & Soda

The Handmaid’s Tale – Minden, amit a 2. évadról tudunk

The Handmaid's Tale

Jó híreink vannak a The Handmaid’s Tale (A szolgálólány meséje) rajongói számára. Nagyon úgy tűnik, hogy a kedvenc Hulu/Channel 4 sorozatuk leigázza az egész világot – és valószínűleg a következő díjátadó-időszakot is –, hiszen a sorozat visszatér a 2. évaddal, ami az információink alapján pontosan ugyanolyan feszült lesz, mint az első volt.

Elisabeth Moss egy interjúban azt is elárulta a The Pool újságírójának, hogy az új évad sokkal sötétebb és kegyetlenebb lesz. Most eláruljuk, mit tartogat az élet a piros ruhás nők számára a következő pár epizódban.

Forrás: Channel4

The Handmaid’s Tale premier

Bár hivatalos időpontot még nem hoztak nyilvánosságra, annyit már tudunk, hogy a sorozat 2018-ban tér vissza a Hulura. Ebben a körben valószínűleg tovább tartanak az előmunkálatok, mivel a sorozat jóval a forrásmű határain túl fog tapogatózni már. A Romper szerint azonban csüggedésre semmi ok, 2018. áprilisában már valószínűleg folytatódik az őrület.

Forrás: Channel4

The Handmaid’s Tale szereplőgárdája

Ez nem nehéz. Mindenki visszatér a képernyőre. Elisabeth Moss természetesen továbbra is Offredet alakítja, de aztis biztosan tudjuk, hogy Alexis Bledel sem tűnik el, így Ofglenből is látunk még eleget, annak ellenére is, hogy a Gilead katonái rövidre zárták a joyride-ot – emlékszünk még a jelenetre, ugye? Moire (Samira Wiley) és Janine (Madeline Brewer) is megjelennek majd. Luke-ra (OT Fagbenle), a Waterfordékre és Nickre (Max Minghella) is számíthatunk természetesen. Hivatalosan ez még nem biztos, de June és Luke lánya, Hannah is megjelenhet, Aunt Lydia pedig sosem fog meghalni, tehát ő biztos szerves részét fogja képezni a 2. évadnak.

Forrás: Channel4

The Handmaid’s Tale 2. évadának sztorija

Az első jelenet nagyon váratlanul fog érni. Elisabeth Moss elmondta a rajongóknak egy interjúban, hogy a második évad első epizódjának első jelenete sokkolni fog, de nem konkretizálta a dolgot. Persze bizarr és sokkoló történetre számíthatunk, mert mégiscsak egy Atwood-regényről van szó. Aggodalomra persze semmi ok, Bruce Miller biztosította a nézőket, hogy a The Handmaid’s Tale továbbra is Offred történetére fog koncentrálni, aki ezúttal sokkal keményebb lesz, mint eddig volt.

Meglebegtették a lehetőségét, hogy megismerjük Aunt Lydia múltját is, valamint Offred édesanyja is megjelenik majd. Persze nem tévedünk, ha arra tippelünk, hogy a második évad a Resistance (Ellenállás) köré fog szerveződni, hiszen már az első évad végén is mozgolódtak a lázadók. Talán végre megtudjuk, mit is jelent a Mayday. Egyébként ezt a pletykát Elisabeth Moss is alátámasztotta.

Azt is biztosan tudjuk, hogy más országok sorsát is megismerjük a következő epizódokban.

Forrás: Channel4

A 2. évad epizódjai

A The Hollywood Reporter szerint ezúttal nem 10, hanem egyenesen 13 epizóddal örvendeztetnek majd meg a készítők.

Ti is várjátok, ugye?

Ez is tetszeni fog...