The Shannara Chronicles - First look trailer - Corn & Soda

The Shannara Chronicles – First look trailer

Shannara-official

A The Shannara Chronicles az a sorozat lesz, ami nézettségben és népszerűségben felfogja mosni a padlót a Trónok harcával. Hogy miért? Nézzétek meg az előzetest és megértitek!

Korábban az upfronts kapcsán írtunk már a sorozatról, de most már több infónk van róla. Először is a fent látható előzetes, amit mikor megnézünk nem hiszünk a szemünknek, hogy tényleg egy sorozatról beszélünk. Komolyan, elsőre azt hittem, hogy film lesz, mert egyszerűen annyira látványos, de úgy látszik az MTV nem sajnálja rá a lóvét. Ez az egyik ok amiért felveheti a versenyt a népszerű fantasy sorozattal, a Trónok harcával, de az összehasonlítás itt véget is ér, mert ez totál más lesz. A célközönsége, amit már a gyártó csatornából is sejthetünk, sokkal fiatalabb. Erre utal még az alap történet is, aminek a főszereplője három varázsló kamasz akik megmentik a világot egy gonosz démontól. Első blikkre olyan lesz a sorozat mintha Az útvesztőnek és A végzet ereklyéinek lenne a szerelemgyerek.

Rengeteg lóvé, vásárolni hajlamos célközönség, látványorgia, híres színészek, varázslók és egy egész új fantasy világ. Az MTV megfejtette a siker titkát. 2016 január, már megvan, hogy miért várunk téged!

Ez is tetszeni fog...