Tom „Spoilerkirály” Holland megint elszólta magát - Corn & Soda

Tom „Spoilerkirály” Holland megint elszólta magát

A Pókemebert alakító Tom Holland ismét egy műsorban szólta el magát. Ezúttal arról a filmről árult el akaratlanul egy apróságot, aminek ő a főszereplője.

A Pókember: Idegenben a Marvel univerzum következő nagy húzása. Promózzák is ezerrel, mert hát a Disney gépezet így működik. A színészek sorra járják az interjúkat, és ahogy azt Tom holland már többször is tette korábban, most is eljárt a szája.

Most Jimmy Kimmel műsorában szólta el magát. A videóban a 20. másodperc után lehet hallani, ahogy a színész elmondja, hogy az egyik jelenetben Hydro-Man üti meg. A poén az, hogy ezek után a színésztársa Jake Gyllenhaal, aki Mysteriot alakítja a filmben, próbálja menteni a dolgot, azzal, hogy elementálokról van szó, akiknek nincs nevük, de ez így már nem túl ügyes.

A Pókembert játszó srácnak nem ez volt az első ilyen húzása. Volt, hogy az Insta fiókjába töltött fel fotót, amit nagyon nem kellett volna, egy egész mozinyi közönségnek tök véletlenül elmondta a Végtelen háború film előtt, hogy életben van, és persze csomószor elszólta magát az interjúkban. Ez egészen odáig fajult, hogy a Bosszúállók rendezői már forgatókönyvet sem adtak a kezébe és ahogy az a videóban is elhangzik, az új film forgatókönyvét is csak úgy kapják meg, hogy bizonyos részek ki vannak benne satírozva.

Az aktuális spoiler egyébként azért nagy cucc, mert így olyan alakokra jelentőségére derült fény, amikre az előzetesek nem utaltak. A történet, amiben véletlenül ezt ő elköpte egyébként egész vicces.

Ez is tetszeni fog...