A Trónok harca koncert az Arénába is ellátogat! - Corn & Soda

A Trónok harca koncert az Arénába is ellátogat!

2018 májusa már most zavarba ejtően erősnek ígérkezik a Budapest Aréna számára. A legújabb hírek szerint nem más mint Ramin Djawadi látogat el Budapestre, hogy elrepítsen bennünket a Hét királyságba. Igen, hazánkba is ellátogat a Trónok harca (Game of Thrones) élőkoncert. Egy igazi rajongó se hagyhatja ki az élményt 2018. május 18-án.

Forrás: Live Nation

A nagysikerű észak-amerikai turné után korunk legsikeresebb sorozatának koncertsorozata végre Európába is ellátogat, mielőtt újra útra kelne Amerikában. A Trónok harca zeneszerzője Ramin Djawadi nagyzenekarral, kórussal és szólóénekesekkel vezet mindenkit végig az Emmy-díjas sorozat mind a hét évadának zenéjén. Mindezt lenyűgöző vizuális- és fénytechnika egészíti majd ki. Az amerikai turné minden résztvevő szerint kihagyhatatlan, nem is született negatív kritika róla.

“A Trónok Harca élő koncertélményt eljuttatni a közönséghez egy álom valóra válása volt év elején, amely egy három évvel ezelőtti ötletből jött létre” – nyilatkozta Djawadi. “A produkció mérete és látványa a Westeros világát valóban magával ragadó módon kelti életre, és boldog vagyok, hogy ezt az élményt lehetőségünk van nem csupán az észak-amerikai rajongókkal megosztani, hanem most először átkelni az óceánon, és végre Európába is elvinni a showt.”

A Game of Thrones Live Concert Experience először 2017 februárjában volt látható, három évvel azután, hogy kipattant az ötlet Djawadi fejéből. A turné, amelyet a Live Nation szervez az HBO Global Licensing-gel együttműködve, továbbra is innovatív zenei- és videotechnikát alkalmaz, amely életre kelti  Westeros és Essos különböző részeit, valamint újabb felvételeket és képanyagokat tartalmaz, amelyeket kifejezetten a 45 állomásos új turnéra hoztak létre. A koncertkörút május 8-án indul Madridban, és összesen 20 várost érint Európában május és június folyamán.

“Az év eleji turné hihetetlen fogadtatását alapul véve a Trónok Harca rajongók éppúgy élvezni fogják a koncert új verzióját Európában, ahogy a visszatérését Észak-Amerikába” – mondta Jeff Peters, az HBO licenc és kereskedelmi alelnöke. “A Trónok Harca rajongói megtalálhatók a világ minden szegletében, ezért izgatottan várjuk, hogy egy szélesebb, nemzetközi közönség is megtapasztalhassa Ramin rendkívüli tehetségét.”

A jegyértékesítés minden helyszínen szeptember 29-én, azaz most pénteken kezdődik 10 órakor. Az exkluzív HBO elővásárlási lehetőség már most is él, és egészen péntek reggel 9 óráig elérhető. A budapesti koncertre belépők a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu. oldalán keresztül vásárolhatók. Kizárólag ülőjegyek kaphatók a Trónok Harca 2018. május 18-i élő koncertjére a Budapest Arénába. A normál jegyek mellett 3 különböző VIP csomag szintén elérhető a rajongók számára.

GAME OF THRONES® LIVE CONCERT EXPERIENCE 2018 európai dátumai:

május 8. – Madrid – WiZink Center

május 10. – Barcelona – Palau Sant Jordi

május 12. – Párizs – AccorHotel Arena

május 14. – Berlin – Mercedes-Benz Arena

május 15. – Lodz – Atlas Arena

május 16. – Prága – O2 Arena 

május 18. – Budapest – Budapest Aréna

május 19. – Bécs – Wiener Stadthalle

május 21. – Amszterdam – Ziggo Dome

május 22. – Antwerpen – Antwerps Sportpaleis

május 24. – Dublin – 3Arena

május 25. – Belfast – The SSE Arena

május 27. – London – The SSE Arena, Wembley 

május 29. – Hamburg – Barclaycard Arena

május 31. – Stockholm – Ericsson Globe

június 1. – Koppenhága – Royal Arena

június 4. – München – Olympiahalle

június 5. – Zürich – Hallenstadion

június 7. – Frankfurt – Festhalle Frankfurt

június 8. – Köln – Lanxess Arena

Ez is tetszeni fog...