Tulip Fever trailer – A film, amire éveket kellett várni - Corn & Soda

Tulip Fever trailer – A film, amire éveket kellett várni

Tulip Fever

Forrás: Wikipedia

A Weinstein Company nemcsak egy egyszerű trailerrel örvendezteti meg a közönséget, egyenesen egy red band trailert láthatunk. Persze csak papíron, mert a Tulip Fever előzetese közel sem lett annyira vérfagyasztó, mint szerettük volna.

A Weinstein Company híres arról, hogy több filmet évekig pihentet a polcokon, de most végre eljött az idő, hogy napvilágot lásson a Tulip Fever, több mint egy év várakozás után. A Dane DeHaan, Christoph Waltz és Alicia Vikander főszereplésével készült filmet Justin Chadwick rendezte, és bár a témáról nem állíthatjuk, hogy limonádé, a red band trailer mégis túlzásnak tűnik. (A red band trailereket azért találták ki, hogy megmutassák, valójában milyen filmről van szó, persze a 18-as karika használata mellett, hiszen a szex és erőszak vonzzák a mozikba az embereket. Ezt jól is lehetne használni, de most nem sikerült.)

A Tulip Fever Deborah Moggach 2001-es regénye alapján készült. A történet szerint Sophia (Alicia Vikander) összeházasodik egy idősebb, tehetős férfival (Christoph Waltz), aki felbérel egy festőt, Jant (Dane DeHaan), hogy fesse meg őket. A fiatal művész azonban összekavarodik a fiatal asszonykával, amiből jó sok dráma és bonyodalom születik.

A sztori még fel is kelti az ember érdeklődését, de ez a mostani trailer épp az ellenkezőjét érte el. Az R-rated megnevezésnek pont az lenne a lényege, hogy a romantikus dráma megmutasson egy kicsit a szexből, a horror pedig egy kicsit a belezésből. Mindezt persze ízlésesen, ha lehet. Azért majd menjetek el a moziba szeptemberben, akár tetszett az előzetes, akár nem.

Ez is tetszeni fog...