ÚJ DÁTUM! Celine Dion COURAGE WORLD TOUR 2021-ben folytatódik - Corn & Soda

ÚJ DÁTUM! Celine Dion COURAGE WORLD TOUR 2021-ben folytatódik

Forrás: sajtóanyag

Celine Dion bejelentette, hogy a COURAGE című világturnéját 2021-ben folytatja. A COVID 19 vírus miatt elhalasztott 2020-as európai dátumokat 2021 márciusától pótolja.

Celine és a Concerts West/AEG Presents biztosra mennek: a rajongók biztonságát tartják a legfontosabbnak, ezért is halasztották jövő évre a turné folytatását. A COURAGE WORLD TOUR európai koncertjei 2021. március 19-én Párizsban kezdődnek, melyet júliusig bezárólag, összesen 32 állomás követ. Köztük a budapesti koncert is, amely 2021. május 11-én, a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre a Broadway Event és a Multimedia Organisation szervezésében.

Forrás: sajtóanyag

Nagyon reméltem, hogy még az idén visszatérhetek a színpadra, de semmi sem fontosabb, mint az egészségünk és a biztonságunk – mondta Celine. A koronavírus okozta pandémia miatt az egész világ nehéz időkön ment keresztül, együttérzek mindenkivel. Tudom, hogy végül együtt túljutunk ezen a helyzeten és bepótoljuk ezt az elveszett időt is. Hiányoznak a koncertek… alig várom, hogy újra együtt énekeljünk. Vigyázzatok magatokra… hamarosan találkozunk!

A 2020-as dátumokra megvásárolt jegyek érvényesek az új, 2021-es időpontokra. Így a budapesti koncert esetében is, a 2020. június 7-i koncertre megvásárolt jegyek érvényesek az új dátumra!

A további és jegyekkel kapcsolatos kérdéseikkel, vagy információkért forduljanak a Broadway Jegyirodához.

Ez is tetszeni fog...