Új Zagar album! - Corn & Soda

Új Zagar album!

A Zagar lassan másfél évtizede boldogít minket jobbnál jobb dallamokkal. Az Amsterdam Dance Event és az európai turné után Zságer Balázs vezénylésével egy új albummal örvendeztetik meg a rajongókat.

Az éjszakám a nappalod című új magyar filmhez készült filmzene albumon olyan vendégszereplők is feltűnnek, mint a Mary Popkidsből jól ismert Kama, vagy Kid Moxie, a Los Angeles-i énekesnő, aki a közelmúltban a Twin Peaks betétdalának újraéneklésével, a Mysteries of Love cmű dal feldolgozásával vált közismertté.ZAGAR - My Night Your Day

A My Night Your Day névre keresztelt album decembertől CD-n és az online áruházakban is kapható lesz, sőt, a zenekar első két lemeze is most kerül az online boltokba, ráadásul  a Local Broadcast egy meglepetés bónusz dalt is kapott. Aki meg nem tud várni, már a megjelenés előtt megrendelheti saját példányát a zenekar hivatalos oldaláról!

Az új lemez és egyben a film első buliját a Fogasházban tartják november 28-án, szombaton, ahol egy DJ set erejéig Zságer Balázs is a pult mögé áll.

Ezt egy hónappal később, december 28-án egy A38-as buli követi, ami egyben a Zagar utolsó fellépése is lesz egy ideig, mivel januártól egy kis szünetet tartanak, hogy kellőképpen felkészülhessenek 15 éves jubileumi évükre. Így mindenképpen érdemes ellátogatni december 28-án az A38-ra, ahol Kama is csatlakozik a zenekarhoz a színpadon a Sleepwalking című szám erejéig.

Addig is itt egy kis teaser az új lemezről, a Fogasház FB eseménye, valamint az A38-as bulihoz készült Facebook esemény.

Ez is tetszeni fog...