The 100 Nyitott az új évad

The 100 – Nyitott az új évad

A CW tinidráma csatorna The 100 című sci-fije már az első évadában bizonyított, hogy érdemes mindenkinek a figyelmére.

Eredeti ötlet, jól kivitelezve. Nem csöpög, pörög, fordulatos, és végül, de nem utolsó sorban, egyetlen olyan karakter sincs benne akitől a falra másznánk. Ritka egy madár az ilyen.

Kattintás után egy nem túl spoileres rövid írást olvashattok arról, hogy mekkorát robbant az második szezon első része.

Egy korábbi cikkben már megnézhettétek az első három percet. Már a teaserből sejtettük, hogy ennek az évadnak ez a szála lesz a legérdekesebb. Féltem is, hogy csak ezt a három percet fogjuk az első részben kapni belőle, de szerencsére nem így lett. Igaz ami kiderült az pont az, amire számíthattunk is, így nem ér minket túl nagy meglepetés. Ezzel szemben viszont az íróknak sikerült fenntartani a történetszál érdekességét.

the100

Ezek mellett a többi szál is haladt szépen előre. Kaptunk egy kis Földlakók, egy kis bányalakók vonulatot, és persze azt is megtudhattuk, hogy mi lett a lezuhant Bárka legénységével. Mindegyik eseménysorozatban történhet majd olyan, hogy átveszi majd a legérdekesebb státuszt. Amelyiknek erre a legtöbb esélye van az nemmás mint pedig az, hogy (jelöld ki hogy láthasd) Jaha kancellárnak, aki a Bárka űrben maradt részében rekedt, még nem ért véget a munkája.

A lényeg, hogy nem sajnáljuk, hogy belevágtunk ennek a sorozatnak a nézésébe. Igaz az elején azt gondoltuk, hogy egy Guity pleasure-höz fogunk nézni, ám szerencsére tévedtünk. Nyugodtan ajánlhatjuk ismerőseinknek, nem fürdünk be vele, mivel ez a sorozat egyre csak jobb lesz.

Ez is tetszeni fog...