SzínDarab - Tértetris Színházak Éjszakája módra - Corn&Soda

SzínDarab – Tértetris Színházak Éjszakája módra

A Színházak Éjszakája szervezői nagyon jól tudják, mekkora buli hajnali ötig partyzni a Narancsligetben, majd hatkor már sorban állni színházjegyekért. Ahogy Bartókot hallgatni is a beremendi csillagos ég alatt egy szénabálán ülve. Vagy átadni magadat az érzésnek, hogy a Káli-medence a Te Toszkánád. És persze hagyni, hogy egy olyan, valódi fesztiválváros, mint Szeged, magába szippantson. Ha Neked is ismerős a sztori, akkor reméljük, Te is ott leszel Thealter, a Művészetek Völgye és az Ördögkatlan fesztiválokon. SzínDarab - Tértetris Színházak Éjszakája módra
A Színházak Éjszakája idén úgy döntött, nem hagyja ki kedvenc művészeti fesztiváljait és ellátogat Szegedre, Kapolcsra és Nagyharsányba. Mindhárom fesztiválon egy-egy kirakós játékkal várják majd a Színházak Éjszakája önkéntesei a fesztiválozókat: aki az adott napon a leggyorsabban kirakja a tértetrist, páros karszalagot nyer majd a szeptember 16-i Színházak Éjszakájára. A lenti “használati kisvideó” némi segítséget nyújt a vállalkozó szellemű fesztiválozóknak.

Keresd  a Színházak Éjszakája standját július 21-23-ig a Thealteren, a Régi Zsinagóga udvarán; július 28-30-ig a Művészetek Völgye Fesztiválon, Kapolcson, a Petőfi utcában; augusztus 3-5-ig pedig az Ördögkatlanon, Nagyharsányban a Fő téren!

 

Ez is tetszeni fog...