A VOLT és a Sziget fesztivál is Európa legjobbja - Corn & Soda

A VOLT és a Sziget fesztivál is Európa legjobbja

Idén hetedik alkalommal került megrendezésre a hollandiai Groningenben a European Festival Awards névre keresztelt díjátadó gála, ahol többek között a kontinens legjobb fesztiváljai kerültek kihirdetésre-természetesen a 2015-ös évre vonatkozólag.

Ebben a kiírásban az 50 különböző európai országból leadott több, mint 800.000 szavazat mellett szokásosan a zsűri döntése alapján kerültek ki a győztesek, és szerencsére több kategóriában is érdekeltek voltak a hazai rendezvények, ám ami ennél is fontosabb, hogy nem szakadt meg a győzelmi sorozat, hiszen rögtön két kategóriában is magyar fesztivál lett Európa legjobbja!

A legjobb közepes méretű fesztiválért járó elismerést a VOLT vitte el, míg a programkínálat változatosságáért, sokszínűségéért a legjobb line up díjat a Sziget kapta.

efa15

További kategóriagyőztesek a tegnap estéről: legjobb kisméretű fesztiválnak a német Happiness Festivalt választották, legjobb újonc az ugyancsak német Lollapalooza Berlin lett, nagyfesztivál díjas a román Untold Festival, az előadók kedvenc helye pedig a belga Rock Werchter.

Ez is tetszeni fog...

Hozzászólások

  1. […] 2015-ös évben a VOLTot választották a kontinens legjobb közepes méretű fesztiváljának, és valószínűleg idén is hasonló a cél a Sopronban: az eddig bejelentett hét fellépő […]