Bates Motel - nyitott a harmadik évad - Corn & Soda

Bates Motel – nyitott a harmadik évad

bates_motel_season_3Elkezdődött a Bates Motel harmadik évada. Arról, hogy mi történt az első részben, illetve, hogy mi várható a továbbiakban olvashattok a cikkben.

Amennyiben arra számított a kedves néző, hogy a sorozat évadpremierének első pár percében egy normális családot fog látni, akiknél ismét balul sülnek el a dolgok nagyot tévedett. Igaz az események nem voltak túl pörgősek, sőt mondhatni unalmasak is voltak, de ezt írhatjuk annak a számlájára, hogy valamit felvezetnek, megalapoznak.

Bates-Motel-A-Death-in-the-Family-Season-3-Episode-1-02

Már az epizód elején láthatjuk, hogy normannak az anyjával való kapcsolata egyre inkább nem helyénvaló, ami akkor tetőzik be, amikor már Norma kéri, hogy a fia feküdjön mellé az ágyába, mert gyászában olyan magányosnak érzi magát.

Új lakó is érkezik, de – és itt most bitang nagy SPOILER jön – ahogy azt a rész végén lévő képsorokból sejthetjük, nem sokáig lakott a Bates szállóban, itt valószínűleg nem sima kiköltözésről van szó. Ezt egy picit sajnáljuk is, mert Tracy Spiridakos bitang jó nő, és mert a Revolution után nem hittük volna, hogy láthatjuk majd egy olyan szerepben, ahol egy prostit alakít.

Mellékszálaknak pedig kaptunk egy kis apa fia csevejt Dylan és Norma bátya között, plusz egy romantikus szálat, mert Norman végre randira hívta a tüdőbajos cuki lánykát, persze itt az új prosti lakónak a tökéletes időzítése csak dobott a sztorin.

A következő epizód vendégszereplője nem lesz más mint Ryan Hurst, ha a színész neve nem mondana sokat, elárulom, hogy ő játszotta Opie-t a Sons of Anarchyban. A Bates Motelben egy olyan motorost fog alakítani, aki illegálisan fegyverekkel kereskedik. Ismerős?

Ez is tetszeni fog...