Egy hét múlva hancúrozunk! - Meghívás közönségtalálkozóra Marie M. részvételével - Corn & Soda

Egy hét múlva hancúrozunk! – Meghívás közönségtalálkozóra Marie M. részvételével

November 14.-én, pénteken 18 órakor Budapest VII. kerületében, a Dob utca 32 szám alatt lelhető Filo Bárban író-olvasó találkozóra kerül sor, melynek tárgya a sikerlisták élén tanyázó Hancúrcica társra talál című könyv. Marie M., a könyv szerzője fog beszélgetni a Corn and Soda magazin egyik munkatársával – és természetesen az Olvasókkal! Őrajtuk kívül nagy-nagy szeretettel látjuk a sajtó munkatársait, illetve a pályatársakat.

Cica plakátHol is kezdjük? kérdésre egyetlen értelmes válasz adható: az elején! Volt tehát kezdetben a Hokum filmes magazin, melyet – az okokat hagyjuk, mert nem szeretnénk sárdobálást generálni – újságírói gárdája elhagyott, megalapítva a Corn and Sodát. Bár a kapcsolati tőke nem veszett el teljes egészében, mégis valamilyen szinten újra kellett építenünk mindent. Az új magazin feltűnésére az elsők között reagált Marie M. és első könyvének “apukája”, az Álomgyár Kiadó.

A Hancúrcica könyv hamarosan megérkezett…jól hangzana, ha azt írhatnánk: szerkesztőségünk épületébe, de valójában egyik munkatársunk lakcímére. Mindezt kritika követte, a recenziót pedig interjú. A könyv írója és magazinunk között – ha lehet ezt a kifejezést használnunk – barátság szövődött, melynek következő megnyilvánulása egy játék volt. A játékfelhívás továbbosztói és oldalunk kedvelői közt tervezzük kisorsolni e cikkben forgó könyv egy példányát, melyet az íróhölgy névre szólóan fog dedikálni a nyertesnek.

Azt szeretnénk: maga Marie M. húzza ki a kalapból a győztes nevét (ne minket szidjanak a többiek). Innen már csak egy lépés volt, hogy ünnepélyes keretek között kerítsünk sort minderre. Tehát evolúciós lépcsőfokok vezettek az esemény kialakulásához, illetve vezetnek még ma is, hiszen várhatóak olyan meglepetések is az estén, melyekről még mi sem tudunk!

Az biztos, hogy helye lesz a vidámságnak szintúgy, mint a komoly, építő gondolatoknak – ahogy a könyvben is egybefonódik a két véglet. Köszönjük a Filo Bárnak, hogy egy különleges helyszínt biztosít mindehhez! A belépés természetesen ingyenes (hogy is lehetne másképp) , csupán a fogyasztásunkat kell magunknak rendezni.

Ismerd meg e különleges könyvet és annak szerzőjét!

Ez is tetszeni fog...