Epizódismertető - Ray Donovan évadnyitó - Corn & Soda

Epizódismertető – Ray Donovan évadnyitó

Cochran:

“Now, would you like to tell
me what really happened?”

Ray:
“You don’t want to know
what really happened.”

Végre elkezdődött az egyik legkirályabb drámasorozat, a Ray Donovan második évada, és az első résztől pontosan azt kaptuk, amit vártunk tőle.  Dráma, akció, bonyodalmak és feszültség. Mindezt 52 percben. Kattintás után részletesebben is olvashattok erről.

rds2e1

Emlékezetünket felfrissítendő a sorozatoknál az évadok előtt megszokott picivel hosszabb recap után láthatjuk, hogy hőseinknek mennyire szánalmasan valóságos életük van. Kivéve Ray faterját, mert ő totál elszállva kurvázik Mehikóban.

Ray házassága romokban, egy megértő terapeutához járnak , de ő meg Abby-t (Ray felesége)  idegesíti halálra.

A tesók élete szintén megy tovább, de érezhető, hogy valami velük is készül, Bunchy-val legalábbis biztos, vagy elkotyog majd valamit, vagy kiüti a srácot, aki megpróbált közeledni hozzá.

A meló sosem ér véget, valamelyik hülye sztár erről mindig gondoskodik, de Ray pikpakk elintézi a szitut, ezzel sose volt gond.

Nagyobb baj, hogy új főnök tűnik fel a színen, aki már nem akkora balfácán, mint az elődje. Raynek elege lévén a játékból, kiteríti neki a kártyáit, mire ő ultimátumot kap. 1 napja van, hogy visszahozza fatert, különben bajok lesznek. Ezt sürgetendő az FBI fejes ízelítőt is ad a hatalmából Raynek, mert gyorsan lekapcsolják a lányát egy kis fűvel, de persze nem is volt nála semmi.

A másik kölökkel is feszt csak a gond van, megint bunyóba keveredett, hát Istenem, volt kitől tanulnia.

Mickey továbbra is egy féreg, az egyetlen fiát, aki még szóba áll vele beállítja a ringbe egy böszme nagy állat ellen, és ellene fogad. Meg is van, hogy ki adja majd ki, hogy Ray pontosan hol is találja meg. Nem kell erre sokat várni. Ray felbukkan a mehikói csehóban, és mikor fater nem akaródzik menni, kézzel foghatóan elmagyarázza neki a helyzetét, illetve baseball ütővel foghatóan.

Ez is tetszeni fog...