Epizódismertető - Ray Donovan s2e05 - Corn & Soda

Epizódismertető – Ray Donovan s2e05

Tekintve, hogy holnap hétfő, ez inkább már egy emlékeztető, mint ismertető. Bár azoknak, akik a magyar feliratra várnak, még új lehet.

Kattintás után spoilerekkel lesz tele a cikk. Én szóltam!

Miután az előző rész arról szólt, hogy Ray nem ura a helyzeteknek, így várható volt, hogy ezt a feszültséget fel is fogják oldani.

Az Cochran továbbra is kemény játszik, de nem annyira ravaszan mint a “főhős”. Mert ugyan sikerült Mickey-t elraboltatni, de azt ő se gondolhatta komolyan, hogy majd patkány csinál belőle. Pedig úgy tűnt, hogy mégis ez a szándéka.

Ray, szokásához híven elő is állt egy tervvel, aminek része volt egy bíró megzsarolása némi gyerek poresszel, és aminek következtében a faterját pik-pakk ki is hozatta az FBI-tól.

Az újságírónőtől való megszabadulás meg gyakorlatilag nem merült ki másban, mint egy hihető, de mégis kamu sztoriban. Béke, szeretet, Everybody Loves Raymond, ja, banyek, az nem ez a műsor.

Családi vonalon, meg mielőtt beállt volna a szeressük egymást gyerekek attitűd, természetesen volt némi kavar.

Abby már már elmebetegként viselkedik, de az is lehet, hogy a dél-bostoni nőknél ez az átlag temperamentum. Szerencséjére a toroktámadós akciója következményeit elsimította az a zsaru, akivel a lőtéren ismerkedett meg, és akivel igen valószínű, hogy egyszer tényleg hemperegni fog.

ray2A kölkök sem kevésbé idegesítőek mint anyu. Hiszen a jó kislány mit csinálna mást, mint elkezd lógni suliból, és közben egy ex-sittes szabadulóbulijára megy a rapper barátjával. Itt jelezném, hogy amennyiben Ray következő melója az lesz, hogy Marvint kell kihúznia az alvilág karmai közül, és ez sikerül is neki, és nem nyírják ki a srácot, akkor én egy búús panda leszek.

Jóccakát gyerekek!

Ez is tetszeni fog...

Hozzászólások

  1. […] kis rapper barátját, és annak a nevelő faterját kinyírta az ex-sittes gengszter, ezt az előző cikk írásakor már sejtettem is, hogy valahogy így lesz. Ezt Bridget végig is nézte, ezért […]