Epizódismertető - Ray Donovan s2e2 - Corn & Soda

Epizódismertető – Ray Donovan s2e2

Mi is volt a Ray Donovan e heti részében?

Na ha kattintotok meg is tudjátok.

Episode 202Az elején a szokásos recap aranyhalak számára, majd a történet onnan vette fel  fonalat ahol az előző abbamaradt. Illetve valószínűleg utána pár órával, mert már azt láttuk, hogy Mickey a kocsiban ül kiütve, és odabilincselve és Ray viszi hazafele. Mickey nosztalgiázással próbálja befolyásolni a fiát, de azért lássuk be, hogy ez egy igen gyenge próbálkozás volt.

Sajtótájékoztató a Sullivan ügyben, amit lát egy bostoni újságírónő és le is esik neki, hogy kamu az egész, majd nyomozni kezd. Ebből bajok lesznek.

Fater egy FBI-os felügyelőtiszt kezei alá kerül, akinek a bizalmát unokája felhasználásával próbálja elnyerni, közben a kis tökkelütöttet még neveli a nagyapa, hogy ne legyen már suttyó. Persze ez Raynek nem tetszik, intézkedik is tüstént, és lefizet egy szerencsétlen felügyelőtisztet, hogy tartsa kordában a fatert. Itt jött még képbe Abby is, akivel volt némi összetűzés, mert rájött a nő, hogy csak van abban valami, amit a terapeuta mondott, plusz ara is rájött, hogy Mickey újra a városban van. Ezért volt egy kis durci, de semmi gáz, Ray intézte az ügyet, mert megvette a méregdrága kecót, amit az asszony kinézett, és hálóból ezért Abby gyors le is pippantotta Rayt.

A fő történeten kívül, az epizódban még a mellékszálak is elég jók voltak.

Terry nője kérdezősködött az irodában, hogy azért követi e őt Terry, mert látta, hogy kinyírtak egy papot. amit Ray laza keresztapa feelingel meg is oldott. Terry meg jött, családi feszkó, de gyors le is lett állítva a remegő kezű bokszoló, és közölte vele a bratyó, hogy el kéne már felejteni a nőt.

A melót Raynek erre a napra Ezra adta, egy laza  milkás ígéretet kellett volna behajtani egy nőn, de Raynek négy számmal nagyobb lett a szíve, és megsajnálta szerencsétlent.

Plusz poénnak meg láthattuk a város FBI főnökét gitározni és énekelni, mert ugye nem minden szűk farmeros, bőrmellényes csóka utazik kinky témában, néhányuknak csak simán nincs ízlése.

Ez is tetszeni fog...