Erős nevekkel indít a 2017-es SZIN is - Corn & Soda

Erős nevekkel indít a 2017-es SZIN is

Erős nevekkel indít a SZIN is 2017-ben. A napfény városa alapból egy gyönyörű hely, ha csak egy napra le akarsz ruccanni valahova az országon belül, de ha ezt vegyítenéd egy családias fesztivállal, augusztus 23-26. között mindenképpen Szegeden a helyed!
A 2017-es SZIN mindig is különös helyet foglalt el a szívemben, bár eddig csak egyszer volt szerencsém lemenni a szegedi fesztiválra, akkor nagyon jól éreztem amgam, arról nem is beszélve, hogy Szegedre jártam egyetemre, szóval a város is rengetek emléket idéz elő.
De térjünk is rá a fellépőkre, elvégre az a lényeg.

INNA márbiztos ott lesz a SZIN-es fellépők között. A romániai énekesnő neve számomra nem mondott sokat, de egy kis Google-s segítséggel rájöttem, hogy tudom, ki a hölgyemény. 2009-ben futott be Hot című dalával, és abban az évben be is zsebelt jó néhány díjjat és azóta is töretlenül ontja magából a party dalokat.

A brit Naughty Boy is a headlinerek között van. Őt már láthattuk élőben a Sziget színpadán, idén egy kisebb fesztiválra tér vissza hazánkba. Olyan emberekkel dolgozott már együtt, mint Ed Sheeran, Emely Sandré vagy éppen Beyoncé, ami azért valljuk be, nem semmi.

Azén szívem akkor dobbant a legnagyobbat, amikor megláttam, hogy idén a fellépők között ott lesz az Enter Shikari. Ők idén már hallhatóak lesznek a Volt fesztiválon is, de aki egy kicsit is szereti az olyan zenét, ami kicsit nehezebben kategorizálható – a fióknak is nehezükre esik kategorizálni saját zenéjüket -, az mindenképpen csekkolja le őket. Én már milliószor láttam őket, és egyszerűen megunhatatlanok, arról nem is beszélve, hogy minden alkalommal szétszedika színpadot!

A névsor természetesen még enm teljes, már egy híján egy tucat magyar fellépő is nevét adta a fesztiválhoz. A hazai bandák közül eddig biztos, hogy ott lesz a Tankcsapda, Depresszió, Brains, Well Hello, Irie MAffia, Intim Torna Illegál, Majka és Curtis, HAlott Pénz, Punnany Massif, a 30Y és a Hősök is!
Jegyek kaphatóak online a https://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=46469 oldalon, illetve a megszokott jegyértékesítő irodákban.
Augusztusban találkozunk az ország legSZINesebb fesztiválján!

Ez is tetszeni fog...

Hozzászólások

  1. […] A nagyobb nevek mellett a SZIN-en egyébként érdemes kisebb színpadok felé is elnézni, ugyanis a tavalyi fesztiválon a második legnagyobb bulit az egyik ilyen kis színpad előtt csinálta a Gypo Circus. Tény, hogy […]