Fear The Walking Dead Pilot kritika - Corn & Soda

Fear The Walking Dead Pilot kritika

Fear The Walking Dead - Fear The Walking Dead _ Season 1, Key Art - Photo Credit: Frank Ockenfels 3/AMC

Fear The Walking Dead – Fear The Walking Dead _ Season 1, Key Art – Photo Credit: Frank Ockenfels 3/AMC

A Fear The Walking Dead Pilot dobbantott egyet, és hozta a vártakat. Kattintás után olvasható milyen volt az első rész.

Ma, hazai idő szerint hajnali háromkor adta le az AMC a The Walking Dead spin-off sorozatának, a Fear The Walking Deadnek az első részét.

Az eredetit sokan ismerik, imádják, gyűlölik. Ebbe viszont azok is belekezdhetnek, akik semmit sem tudnak a sorozatról, ugyanis egy olyan melléksorozatot indítottak, ami önmagában is megállja a helyét.

ftwd

A történet Los Angelesben kezdődik, és mondhatni, hogy egy hétköznapi család életét mutatja be. A tanár szülők egy állami középsuliban tanítanak, és semmi érdekes nem lenne bennük, ha az egyik kölkük nem lenne drogos. A pilot középpontjában a problémás srác áll, aki nem tudja eldönteni, hogy a drog miatt hallucinált, esetleg kezd megőrülni, vagy tényleg a valóságot látta e, amikor a barátnője felfalt egy másik embert.

A sorozattól elvárható lassan kibontakozó karakterdrámát kapunk az agyatlan akcióhalmaz helyett, ami nem is baj. A vírus éppen kitört, az emberek nem tudják mi ez, hiszen a Walking Dead univerzumban a zombi szó és fogalom nem létezik. A néző arra kíváncsi, hogyan fognak a jól felépített karakterek az éppen kirobbanó zombiapokalipszisben reagálni, és pontosan ez az, amit végig is nézhetünk. Ezt akartuk, ezt kapjuk!

Megismerhettük a családot, és a fő karaktereket, akik közül eddig egyik sem tűnik túl bosszantónak. Amennyiben így haladnak tovább, lehetséges, hogy a Fear The Walking Dead népszerűbbé válik, mint az anyasorozat. Türelmetlenül várjuk a jövő hét hétfő hajnalt, ahol a félelem kezdődik.

Ez is tetszeni fog...