Heti mozipremierek – Egyesült Államok 10. hét - Corn & Soda

Heti mozipremierek – Egyesült Államok 10. hét

Heti mozipremierek az Egyesült Államokban március elsején.

A Madea Family Funeral (2019)

Egy boldognak ígérkező családi összejövetel borzalmas rémálommá változik, amikor Madea és csapata Georgiába utaznak, hogy megtalálják önmagukat, azonban ehelyett temetést terveznek, amely családi titkokról rántja le a leplet.

Sonchiriya (2019)

Ebben a filmben megismerhetjük a chambali banditák történetét a hetvenes években.

Greta (2018)

Egy fiatal nő összeismerkedik egy kedves özveggyel, akinek azonban sötét titkai vannak, és halálos fenyegetést jelenthet rá nézve.

Climax (2018)

Francia táncosok gyűlnek egybe egy elhagyatott, üres iskolaépületben, hogy gyakoroljanak. Azonban borzalmas rémálommá válik az este, amikor LSD kerül az italukba.

Styx (2018)

Ebben a filmben egy erős nő átalakulását nézhetjük meg, aki egy vitorlázás során sodródik el megszokott világától. Ő lesz az egyetlen személy, aki segíthet egy csapat hajótörött menekültnek a tengeren.

Transit (2018)

Amikor egy férfi elmenekül Franciaországba a nácik elől, felveszi egy halott író identitását, azonban a helyszínen összeismerkedik egy nővel, aki eltűnt férjét keresi, pont azt, akit ő személyesít meg.

Saint Judy (2018)

Judy Wood igaz története, aki migrációs jogászként dolgozott, és rengeteg nő életét változtatta meg.

Stray (2019)

Egy árva tinédzser furcsa barátságot alakít ki egy detektívvel, akivel közösen nyomoznak édesanyja meggyilkolásának ügyében. Meg akarják találni a természetfeletti erőt, amely a családot fenyegeti.

The Wedding Guest (2019)

A történet középpontjában egy különös brit muszlim férfi áll, aki Pakisztánból Indiába készül utazni.

Apollo 11 (2019)

Ebben a dokumentumfilmben megismerhetjük az Apollo 11 misszióját a Holdra, amelyet Neil Armstrong és Buzz Aldrin vezetett.Ez is tetszeni fog...