Heti mozipremierek – Egyesült Államok 6. hét - Corn & Soda

Heti mozipremierek – Egyesült Államok 6. hét

Heti mozipremierek az Egyesült Államokban február hetedikén.

Birds of Prey (2020)

Harley Quinn a Jokerrel való szakítása után csatlakozik Black Canaryhoz, a Huntresshez és Renee Montoyához, hogy megmentsenek egy fiatal lánykát egy gonosz bűnbárótól.

The Lodge (2019)

Egy hamarosan mostohaanyává váló nő behavazódik vőlegénye két gyerekével egy távoli faházba. Hamarosan nagyon félelmetes dolgok történnek a helyszínen.

Shikara (2020)

A Shikara a kitartás története minden borzalom ellenére. A történetben megismerhetjük egy szerelem történetét, amely egy harminc éves száműzetés mellett is megmaradt.

Malang (2020)

Advait Goába látogat, ahol találkozik Sarával, a szabadlelkű lánnyal, aki korlátok nélkül éli világát. Az ellentétek vonzzák egymást, ezért minden a feje tetejére fordul.

Come to Daddy (2019)

Egy harmincas férfi elutazik egy távoli faházba, hogy elidegenedett apjával.

And Then We Danced (2019)

A filmben megismerkedhetünk Merabbal, a versenytáncossal, akinek Irakli teljesen felborítja a lelki világát, amikor megjelenik az életében.

Legend of Deification (2019)

A háború romai felett egy rangidős tiszt Jiang Ziya azt a feladatot kapja, hogy törölje el a Kilencfarkú rókadémont, aki mindenkinek az életét veszélyezteti. Azonban kiderül, hogy a rókadémon egy ártatlan lány lelkéhez kötődik, ezért igencsak nehéz döntéssel kell szembenéznie.

Waiting for Anya (2020)

A második világháború káoszában, Jo, egy fiatal juhász egy özvegy segítségével menekít át zsidó gyerekeket Dél-Franciaországból Spanyolországba.

Ez is tetszeni fog...