HéTVégi Hírnasi - Corn & Soda

HéTVégi Hírnasi

Péntek van, itt a már szokásos híradag is a héTVégi hírnasival.

Rékasi Károly motorbalesetet szenvedett, aminek következtében eltört a bokája, a medencéje, a combcsontja és a gerince illetve a koponyája is sérült. Felépülése sokáig fog tartani, és még nem lehet tudni, hogy hatással lesz e a munkájára. A baleset úgy történt, hogy a színész előzni próbált egy autót, aki eközben balra kezdett el kanyarodni. Az ütközés erejétől pedig Rékasi a motorjától 5 méterre esett. Óvatosan vezessetek, attól hogy ti jól vezettek, még rengeteg a hülye az utakon! Rékasinak pedig jobbulást kívánunk!

Kedélyesebb téma, hogy a Sikoly sorozat egyik főszereplőnője, Bella Thorne játszott egyet a TV Guida-al. Népszerű horrorfilmeket kellett kitalálnia a bennük történő gyilkosságok egy mondatos leírása alapján. Elég vicces a videó, megéri azt a másfél percet.

Az EW-nek hála van pár képünk a The Walking Dead következő évadából. Nem mutatnak sokat, de annyit már tudunk belőle, hogy a stukkerek visszakerülnek a képbe, és a háttérből sejthető, hogy egy ideig még maradnak az idilli közösségben.

twd1 twd2 twd3

Az NBC elkaszálta az American Odysseyt egy évad után, ami ugyan csak vasárnap ért véget, de az NBC-nek ennyi is bőven elég volt belőle. A sorozat fináléja 2.22 millió nézőt érdekelt csupán, és azon sem csodálkozunk, ha korábban még nem is hallottatok a sorozatról. Az American Odyssey egyébként eredetileg Odysses névre hallgatott, az American Sniper című film miatt változtatták meg a címét.

Megérkezett a Rick and Morty második évadának trailere, amit minden idők legjobban kitalált vígjátékának tartanak, és nem csak az animációk között. Justin Roiland és Dan Harmon sorozata július 26-án tér vissza a képernyőkre. A második évad trailere mindenféle finomságot tartogat számunkra: párhuzamos dimenziókat, hatalmas pókembereket, megfagyott időt, alkoholt, alien bérgyilkosokat, de még Frankenstein szörnyetegét is.

Szerdán az A&E Networks bejelentette, hogy Laurence Fishburne csatlakozik a Roots remake-hez. Alex Haley regényét először az ABC vitte képernyőre 1977-ben egy minisorozat formájában, amely 30 Emmy-jelölést és kilenc díjat hozott a készítőknek. A remake megtartja majd az eredeti sztorit, új kutatásokkal kiegészítve.

Harvey Specter (Gabriel Macht) és Mike Ross (Patrick J. Adams) legendás barátsága még legalább egy évadon keresztül folytatódni fog, hiszen az USA csatorna bejelentette, hogy megújítja a Suits című sorozatot a hatodik évadra is, pedig az ötödik évad még csak most kezdődött el. A premiert 3.4 millió néző követte. A dráma hatodik évada 16 epizódos lesz, és 2016-ban indul majd.

A Once Upon a Time megtalálta az Artúr királyát Liam Garrihan személyében, jelentette be a TV.com. Garrigan először az ötödik évad premierjében fog majd feltűnni, és az évad első felében biztosan gyakran fogunk találkozni vele. A sorozat Artúr királyát a készítők jó és igazságos uralkodónak írják le, aki a felszín alatt azonban mester manipulátor. A negyedik évad fináléjában kiderült, hogy az egyetlen ember, aki meg tudja menteni Emmát, az maga Artúr király mentora, a legendás Merlin. Az ABC egyébként még nem talált megfelelő színészt Merlin és Guinevere szerepére, de az biztos, hogy Sinqua Walls vissza fog térni Lancelotként. A Once Upon a Time szeptember 27-én fog indulni az ABC-n.

Megérkezett a legújabb trailer a Netflix adaptációjához, a Wet Hot American Summer: First Day of Camp című prequel sorozathoz. A sorozat olyan szereplőgárdát sorakoztat fel, amire minden csatorna irigykedhet. Olyan nevekkel büszkélkedhetnek, mint Paul Rudd, Amy Poehler, Bradley Cooper vagy Elizabeth Banks, de a legutóbbi infók szerint Jon Hamm, Kristen Wiig és John Slattery is csatlakoztak a stábhoz.

Ha nem volt elég a trailer, a Netflix megjelentette az official postert is.

wet hot american summer

Végül, de nem utolsó sorban, a türelmetleneknek jó hír, hogy a Ray Donovan és a Master of Sex harmadik évadának első része felkerült a netre és már nézhető is. Kezdő kalózoknak mondanám, hogy az Nmagon keresgéljenek.

Ez is tetszeni fog...