Hétvégi koncertajánló - április 1-2. - Corn & Soda

Hétvégi koncertajánló – április 1-2.

április 1.

Hexvessel@Dürer/20.00

A finn pszichedelikus folk-rock zenekar hosszú idő után ismét Budapesten ad koncertet, ráadásul az újonnan megjelenő, When we are death c. lemezét mutatja be az A38 hajó szervezésében a Dürer közönségének, a lemezről itt van egy vadonatúj szám is. Vendég a New keepers of the water towers nevű együttes Svédországból.

hex

Copy Con lemezbemutató@Akvárium/21.15

A szolnoki reggae stílusú együttes új lemezét mutatja be az Akváriumban negyed tíztől, az új anyagról itt van egy új dal is. Vendég Sub Bass Monster, aki már 20.00-tól színpadon lesz.

copy

Punk goes cartoon@Dürer/19.00

Április elseje alkalmából a Dürer 041-es termében fellépők két saját dal előadása mellet két rajzfilmzene feldolgozással is emelik az est színvonalát, az eddigi műsor így néz ki:

Burnout feat. Vörös András (Micimackó és Aladdin főcímdal)

Down for whatever (Shrek főcímdal, Tarzan: Két vágy)

Flatband (Pindúr pandúrok és Pokémon főcímdal)

Headstock (Aladdin-Egy új élmény, Jégvarázs-Csak egy ici-pici hó kell)

New friend request (Balu kapitány és Denver, az utolsó dinoszaurusz főcímdal)

Nova prospect (Kacsamesék és Family Guy főcímdal)

punk

Satöbbi@G3 Klub/20.00

A ’82 óta fennálló alternatív-rock stílusú Satöbbi nevű zenekar a Gödörben ad egy szülinapi koncertet, előttük a Malacka és a Tahó lép fel.

satöbbi

LORD@Barba Negra Music Club/22.00

A 44 éve pályán lévő hard-rock stílusú LORD a Barba Negra Music Clubban koncertezik péntek este tíztől, előttük 20.45-től a Redheart lép majd fel.

lord

Tökéletes Helyettesek@Hunnia/21.00

Sajnos nem tudom pontosan eldönteni, hogy visszavonult-e a Kispál és a borz, vagy lesz még néhány visszatérő orfűi búcsúkoncertjük, azonban biztos, hogy a Tökéletes Helyettesek nevű Kispál-tribute együttes a Hunniában ad egy koncertet április elsején.

kispal

Iggy Pop tribute@Művész Underground/21.00

Még egy tribute est, ami kettő az egyben, hiszen elsőként a Piggy nevű, Iggy Pop dalokat játszó formáció lesz látható, ezt követően pedig jön a Ramonez, mondani sem kell melyik együttes dalaival.

iggy

április 2.

Firkin@Akvárium/21.00

Az ír kocsmazenét játszó Firkin az Akváriumban lép fel este kilenctől, előttük pedig a nagyon sokféle stílusjegyből összeálló GypoCircus-é a színpad nyolctól.

firkin

Magashegyi Underground@Akvárium/20.00

Idén 10 éves a Magashegyi Underground, akik a születésnapi ünneplést egy nagykoncerttel nyitják az Akvárium NagyHalljában, ráadásul az együttesnek idén jelenik meg harmadik nagylemeze, ami a Talált tenger címet viseli. Természetesen az új albumról is elhangzik majd jó néhány szám a régi nagy kedvencek mellett.

magashegyi

Prong@Dürer/20.00

Az amerikai heavy metál banda is ellátogat ezen a hétvégén a fővárosba, hogy eljátssza új, X (No Absolutes) nevű lemezét a Dürerben.

prong

Sex Action-Beatrice@Barba Negra Music Club/20.00

Hosszú idő után ismét közös koncertet ad a Sex Action és a Beatrice, a vendég együttes a Black Jack lesz, ők fél kilenctől lépnek színpadra, majd 21.15-től jön az ’Action, 23.00-tól pedig Nagy Feró együttese.

sex

Rómeó Vérzik@Club202/22.15

És még egy rock/heavy metál együttes az eheti koncertajánlóban, hiszen a szlovákiai magyar Rómeó Vérzik is ad egy koncertet a fehérvári úti Club202-ben 22.15-től, előttük a hasonló stílusú Fullstop és Redrockets együttesek következnek 20.30-tól.

rom

Ripoff Raskolnikov@Kuplung/21.00

Közép-Európa egyik legeredetibb énekese és dalszerzője, Ripoff Raskolnikov először a Kuplungban mutatja be tizenkettedik nagylemezét, ami az Odds and Ends nevet viseli. Előzenekar a Zanzinger lesz.

ripoff

 

Ez is tetszeni fog...