Nyerjetek mozijegyeket és reszkessetek velünk! - Corn & Soda

Nyerjetek mozijegyeket és reszkessetek velünk!

„Soha nem láttam ennél félelmetesebb filmet” – írta A Babadook (The Babadook, 2014) című filmről a Twitteren William Friedkin, Az ördögűző (The Exorcist, 1973) legendás rendezője. Az elsőfilmes Jennifer Kent alkotása február 1-jén debütál hazánkban, ti azonban ott lehettek a premier előtti díszvetítésen január 31-én! Tartsatok velünk és nyerjétek meg a 3 db páros mozijegy egyikét!

„Jennifer Kent alkotásáról nem véletlenül kelt szárnyra az a hír, hogy a 2014-es év legjobb horrorfilmje. El kell ismernünk, hogy a The Babadook egy valódi mestermű, ami a horror műfajának elemeit tökéletesen használva emelkedik felül azon, amit horrornak hívunk. Lassan bontakozik ki az a csigerig hatoló borzalom, aminek nincs szüksége sötétre ahhoz, hogy még napokig kínozza a nézőt” – fogalmaztunk a filmről kritikánkban, de nemcsak mi vagyunk meggyőződve arról, hogy A Babadook mestermű. Az ausztrál film az összes jelentős horror/fantasy filmfesztiválon lenyűgözte a közönséget és a kritikusokat újszerű látásmódjával, valamint azzal, hogy remekül nyúlt vissza a műfaj gyökereihez. 61 jelölésből nem kevesebb, mint 55-öt váltott díjra és nemzetközi premierje után számos kritikus az év horrorfilmjének kiáltotta ki – igen, mi is. Hazánkba némi késéssel érkezik ugyan, de ez mit sem von le abból a tényből, hogy egy olyan komplex, érett és intelligens film, amilyenre már nagyon nagy szüksége volt a horror műfajának.

A Babadook premier előtti díszvetítését január 31-én 19:00 órakor tartják a Pólus Moziban. Ahhoz pedig, hogy ti is ott lehessetek, nem kell mást tennetek, mint játszani velünk! A játékban való részvételhez mindössze egyetlen kérdésre kell válaszolnotok: Milyen nemzetiségű film A Babadook?

Válaszaitokat 2018. 01. 28. 00:00-ig a cornandsoda@cornandsoda.com e-mail címre várjuk névvel, lakcímmel és telefonszámmal együtt.

Továbbá ne felejtsétek el like-olni a Corn&Soda-t, nehogy lemaradjatok a további nyereményjátékainkról! Sok szerencsét kívánunk!

A nyereményjáték leírása:

  1. A játékban minden 18. életévét betöltött, magyarországi lakcímmel rendelkező magánszemély részt vehet. Kivételt képeznek ez alól a szerkesztőségek munkatársai.
  2. A játék időtartama: 2018. 01. 25-től 2018. 01. 28-ig.
  3. A játékban való részvétel feltétele a Corn&Soda közösségi (Facebook) és weboldalán megjelenő kérdés e-mailben történő helyes megválaszolása (a játék során feltett kérdésre a helyes választ a vonatkozó film kritikájában és/vagy a mafab.hu-n található filmes adatlapján találhatjátok meg).
  4. A Corn&Soda Magazin (továbbiakban Szervező) 3 db, páros mozijegyet sorsol ki.
  5. A páros mozijegyek sorsolásának időpontja 2017. 01. 29. 12:00. A nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható, a nyeremény nem átruházható!
  6. A Szervező a nyeremény darabszámának megfelelő számú nyertest sorsol. A nyertese(ke)n túl továbbá a nyeremény darabszámával megegyező számú további pótnyertes kerül kisorsolásra, aki(k) akkor lép(nek) a nyertes helyébe, amennyiben a nyertes 24 órán belül bármely okból nem elérhető, illetve nem értesíthető.

Ez is tetszeni fog...