Olvass el! - új rovatunk beharangozója - Corn & Soda

Olvass el! – új rovatunk beharangozója

Olvass el! címmel újabb rovattal bővítjük kulturális kínálatunkat, mellyel olyan írásokat juttatunk el olvasóinkhoz, amelyek a folytatásos regényeket, novellákat, könyveket, verseket kedvelők számra nyújtanak izgalmas perceket.

Olvass el!

A rovatunkban megkezdjük az Életutazások című regény folytatásos formában történő közlését, amelyet rovatvezetőnk, Csizmadia Attila írt. A regény epizódjai hétről hétre, vasárnap délutánonként lesznek olvashatóak.

Az Olvass el! rovatunkban olyan novellákat, regény részleteket szeretnénk megjelentetni, amelyeket az alkotóik elküldenek a számunkra és azokat szerkesztőségünk közlésre érdemesnek talál. Az írásokat az csattila@cornandsoda.com email címre várjuk.

A rovatban könyvrészleteket is közlünk abból a célból, hogy kedvet csináljunk a teljes mű elolvasásához.

Terveink között szerepel az is, hogy – elsősorban nem az írásuk alapján ismertté vált – művészek írásait is közöljük.

A cornandsoda.com – már hagyományos módon – tematikus novellapályázatot is meg fog hirdetni, amelyről hamarosan tájékoztatjuk az olvasóinkat.

Feltételek és információk:

A beküldött írások közléséről, vagy nem közléséről, a szerkesztőségünk dönt. A szerkesztőség nem köteles indokolni a döntését.

Szerkesztőségünk javaslatot tehet a mű módosításával kapcsolatban, amely alapján a mű közlésre kerül.

A mű elküldésével a szerzők anyagi ellentételezés nélkül kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a cornandsoda.com felhasználhatja azt az internetes média felületén.

Csizmadia Attila

Az Olvass el! rovat vezetője

Ez is tetszeni fog...