Once upon a time IV/9 epizódismertető - Corn & Soda

Once upon a time IV/9 epizódismertető

Once upon a time IV/10Eheti Once upon a time: lesújtott a Hókirálynő átka (amelyhez képest Regináé kispályás volt). Ez azt jelenti, hogy napnyugta után Storybrook minden polgárának a látását a gonosz tükör cserepei fogják elhomályosítani, és gyűlöletükben ízekre szedik egymást. Tisztelet a néhány kivételnek. Ott van természetesen maga Ingrid, és két különleges “húga”, akikkel együtt alkothatják a tökéletes családot. De ne feledkezzünk meg a Sötét Úrról sem.

Míg Belle és a tündérek az átok ellenszere után kutatnak, Zörgőfürge a saját érdekeivel foglalatoskodik. Nem akar mást, mint feleségével és unokájával együtt köddé válni még napnyugta előtt, mindenki mást sorsára hagyva az elmét elborító káoszban. A piszkos munkát azonban Hookra bízza, akit szó szerint a szívénél fogva kormányoz.

Once upon a time IV/9 epizódismertető

Anna sorsa elválaszthatatlanul hozzáfonódik Storybrook lakosságához. Így most már égetően szükségessé válik a lány megtalálása… vagy éppen a hozzávezető út teljes elvágása. Vajon Elsa képes lesz rászánni magát a megfelelő lépésre?

 

Ez is tetszeni fog...