Programfigyelő - július 25 - 31. - Corn & Soda

Programfigyelő – július 25 – 31.

Eheti Programfigyelő: Reggae Camp / East Fest / Vírus Pikinik / Zamárdi Gasztro és Utcza Fesztivál / A kiválóság pszichológiája

Reggae Camp: Hatvan, július 27-31.

5 nap Jamaica! Koncertek 2 színpadon, hajnalig tartó reggae party-k 2 helyszínen. Tánc és fürdés a strandon! Reggae és nyaralás! Ez a CAMP!

Az idei Reggae Camp helyszíne Hatvan város csodálatos strandja, annak is egy hatalmas, füves és fás területe! Amikor először rendezték meg a fesztivált a leendő helyszínükkel, először a 2008-as battai Camp ugrott be a szervezőknek, a strand közvetlen közelsége miatt!
A Camp már megszokott struktúrájának elemei kiválóan elférnek a területen, de rengeteget agyaltak a legjobb elrendezésen. Remélik a MainStage – RaStage sátor – Chill Out Sátor – Camp falu ölelte, „küzdőtér” és a vendéglátó egységeik szolgáltatásai is hozzájárulnak majd ahhoz, hogy ez az 5 nap tényleg 5 nap Jamaica legyen!

Jegyárak: 2016.07.01-től: 16000 Ft

Napijegyek:

Szerda: 1500 Ft

Csütörtök-Péntek-Szombat: 4500 Ft

Vasárnap: 4000 Ft

www.reggaecamp.com

camp2

East Fest: Mezőtúr, július 27-30.

Az elmúlt évekhez hasonlóan az East Fest keretein belül a Mezőtúri Városi Strandon és a mellette lévő hatalmas ligetben, gyönyörű, parkos környezetben találkozhattok a magyar könnyűzenei élet élvonalbeli előadóival. Természetesen napközben sem kell unatkozni, hiszen a strand mellett rengeteg sportolási lehetőség, változatos játékok, Civil Falu, stand up és egyéb előadások teszik tartalmassá a bulit megelőző órákat.
A hazai előadókat tekintve országos szinten is az egyik legerősebb programot felvonultató East Fest mind a bérlet, étel vagy ital árak, mind az egyéb szolgáltatások terén is igencsak barátinak nevezhető szinten marad 2016-ban is. Ez azt jelenti, hogy egy korsó sör 300 forint körüli áron lesz kapható és 1000 forint alatti összegből jól tud majd lakni a buliban megfáradt, éhes fesztiválozó. A fesztivál bérlet már 8490 forinttól elérhető, és továbbra is magában foglalja a szerda – csütörtök – péntek – szombati napokra való belépést, valamint a szerdától vasárnapig tartó ingyenes strandhasználatot és kempingezést.

Jegyárak:

Mezőtúron: Early Bird: 8990 Ft, július 26-ig

eastfest.hu

east

Vírus Pikinik: Dürer Kert, 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.

Milyen lehet a jövő táplálkozása? Miért állnak ellen ösztöneink a fogyókúrának? Milyen összefüggés lehet a pszichés betegségek és a táplálkozás között? Milyen folyamatokon megy át egy táplálék mielőtt az asztalunkra kerülne?

Nyári különkiadásukon a Dürer Kertben piknikezhettek, miközben meghívottaik: Forgács Attila gasztropszichológus, Szűcs Zsuzsanna dietetikus, Gazsi Zoltán, az Eisberg ügyvezető igazgatója, valamint Gaál Viktor pszichológus segítségével a táplálkozás területének izgalmas kérdései is válaszra lelhettek.

A kertben ping-pong, csocsó, és a Balance2 – Balance To The Power Two csapata jóvoltából egy kis mozgás is vár majd benneteket. Az előadásokat a nagyteremben követhetitek.

Program:
17:00-kor kapunyitás.

18:15-től, 19:15-től, valamint 20:15-től a Balance2 – Balance To The Power Two csapata mozgásra invitál benneteket, melyhez 17:30-tól Dr. Bajzik Éva bevezető előadását hallhatjátok.

Nagyterem:
17:30
“Egyensúly és erő a négyzeten”- a jövő mozgásformája
dr. Bajzik Éva (mozgásszervi rehabilitációs szakorvos, manuálterapeuta)

18:00
A pszichológusok már a spájzban vannak
Gaál Viktor (pszichológus, író)

18:30
A jövő táplálkozása – a fenntartható élelmiszerfogyasztástól az individuális étrendekig
Szűcs Zsuzsanna (dietetikus, élelmiszermérnök)

19:00
“Az vagy, amit megeszel. Akkor én most saláta vagyok??” -élelmiszerbiztonsági kihívások és tévhitek
Gazsi Zoltán (az Eisberg ügyvezető igazgatója)

20:00
GIObesitiy, a tömeges elhízás lélektana
Forgács Attila (gasztropszichológus)

Jegyek elővételben a https://tixa.hu/viruspiknik_20160728_durerkert linken kaphatók.
Belépő: elővételben 800 forint, a helyszínen 1000 forint, aminek megvásárlásával támogatod a Vírus Estek szervezését.

Facebook esemény

vírus

Zamárdi Gasztro és Utcza Fesztivál: Zamárdi, július 28-31.

Július végén, négy napon át igazi zenei és gasztronómiai kavalkád keveredik Zamárdiban, közvetlenül a Balaton-parton. Utcazenészek, koncertek, street food autók, kézműves sörök és a Balaton legjobb borai lesznek a főszerepben a Zamárdi Gasztro és Utcza Fesztiválon!

A belépés ingyenes!

A Balaton legnagyobb ingyenes RETRO SHOW-ja / Caramel élő nagykoncert / Utczabál

Flyerz Street Food Udvar a magyar street food legjavával

Ezen felül a fesztivál ideje alatt minden napra más-más különlegességgel készülünk:

2016. július 28. Csütörtök – Kóstoló és szakmai nap
– kedvezményes street food, kézműves sör, balatoni bor kóstoló
– gasztro előadások, szakmai találkozók, nyilvános főzések

2016. július 29. Péntek – Egész napos utczazene fesztivál, este Caramel élő nagykoncerttel és utczabállal
– utcazene fesztivál egész nap
– Caramel nagykoncert
– utczabál

2016. július 30. Szombat – Autó&Motor Kiállítás / Retro fellépők
I. Balatoni Auto&Motor Show – Autó&Motor Kiállítás
– a Balaton legnagyobb ingyenes RETRO SHOW-ja: UFO Együttes, V-Tech (Kefir), Dj Dominique + Fergeteg Party

2016. július 31. Vasárnap – Gyermek és sport nap
DB RACE HANGNYOMÁS + Autós Kipufogó Verseny
– FIT ACTIVE sportnap kicsiknek és nagyoknak egyaránt;
– Gyereknap: arcfestés, henna “tetoválás”, buborékfújás, gyermek koncert, ugrálóvár és sok minden más.

A rendezvény minden programjának látogatása ingyenes!

Facebook esemény

utcza

A kiválóság pszichológiája – Építsd fel önmagad: Szeged, augusztus 2. 18:00–20:00. Csongrád megyei Kereskedelmi és Iparkama Párizsi krt. 8-12.

Mindnyájunk életében történnek változások. Mindenki tapasztalta már, hogy valamilyen pozitív folyamat részévé vált, hallott valamit, amit kényelmesen be tudott építeni az életébe. Van viszont, amikor a változás oka az, hogy a fájdalom annyira felerősödött, hogy muszáj változtatnunk, nem tudunk még egy percig élni a régi élethelyzetünkben.

Az előadás legfőbb célja, hogy megismerjünk olyan technikákat, amik akár egy perc alatt képesek megváltoztatni a világról alkotott meggyőződéseinket, átformálni a statikusnak tűnő hiedelmeinket, melyek gátolnak minket abban, hogy igazán teljes életet éljünk. A gyakorlatok révén képesek leszünk felismerni, mik azok a területek – legyen az az egészségünk, kapcsolataink, pénzügyeink, önbecsülésünk -, amiken változtatnunk kell, hogy igazán elégedettek legyünk és büszkék legyünk arra, akik vagyunk.

Lesz szó olyan egyszerű módszerekről, melyek használatával akár már az előadásról kilépve előállíthatjuk azokat az érzéseket, fizikai és szellemi állapotot, mely szükséges, hogy elérjük mindazt, ami a mi fogalmaink szerinti tökéletes életminőséget jelentik!

Jegyár: 2000 Ft

Facebook esemény

gergő

Ez is tetszeni fog...

Hozzászólások

  1. […] Korábban már az egyik programfigyelőkben írtunk Virág Gergely, A kiválóság pszichológiája: Építsd fel önmagad című előadásáról. Úgy gondoltuk, le is teszteljük. […]