Rajtol a stARTup! - Corn & Soda

Rajtol a stARTup!

Júniustól új, havonta jelentkező cikksorozatként indul a stARTup, melyben a fiatal, pályájuk elején lévő művészeké lesz a főszerep. Olyan alkotókról olvashattok, akik egyedi látásmódjukkal és művészeti programjukkal kitűnnek társaik közül, ugyanakkor munkásságukat még kevésbé ismeri a publikum.

A művészeti szférában való érvényesülés nem könnyű, és bármennyire is közhely ez a kijelentés, sajnálatosan igaz. A stARTup célja, hogy bemutatkozási lehetőséget biztosítson a feltörekvő tehetségek számára, megismertesse az adott művész eddigi pályafutását az olvasókkal. Az alkotások bemutatása mellett interjú keretein belül beszélgetünk a fiatal művészekkel, így nemcsak műveiket, hanem magukat az alkotókat is jobban megismerheti az érdeklődő.

Rajtol a stARTup!

by Fehér Dániel Soma

A stARTup programja nyitott, így pályázati lehetőséget is biztosít! Ha hivatásod és egyben szenvedélyed az alkotás, és szeretnéd, hogy munkásságodat bemutassuk, jelentkezz!

Feltételek:

Ha nem múltál még el 35 éves, magyar állampolgársággal rendelkezel és nagyobb volumenű hazai bemutatkozásod még nem volt, küldd el szakmai önéletrajzod (kérjük az elérhetőségeket pontosan megjelölni!) és portfóliód a cornandsoda@cornandsoda.com e-mail címre! A stARTup a tehetséget, és nem a végzettséget részesíti előnyben, ezért a szakmai előképzettség nem feltétel, szívesen fogadjuk autodidakta művészek jelentkezését is! Műfaji megkötés nincs!

Várjuk jelentkezéseiteket!

Ez is tetszeni fog...