Ray Donovan harmadjára is odateszi magát - Corn & Soda

Ray Donovan harmadjára is odateszi magát

raydonovan2A Ray Donovannek hivatalosan majd csak holnap lesz az évadpremierje, de mivel tudjuk, hogy ti jó kalózok vagytok és már rég megnéztétek, így úgy gondoltuk jöhet is egy epizódismertető, amiből kiderül, maradunk-e a harmadik évadra is.

A történet pontosan onnan folytatódik ahol az előző évad befejeződött. Szóval mik is történtek az első részben? Persze nem túl spoileresen.

Egy barátság örökre odaveszett, mert miután Ezra kinyíratta a riporternőt, elég hamar meg is pattant a bolygóról. Ez nem spoiler, mert már várható volt, hogy megtörténik. Ray végig arra emlékezett vissza, milyen volt Ezrával L.A.-be jönni. Várhatóan még jópár részt az ilyen visszaemlékezések fognak keretezni, de az ilyen szentimentalizmust megbocsájtjuk a sorozatnak, mert nem nyálasan teszik ezt.

Mickey a fekete fiával lógatja a lábát, de láthatóan nem fekszik neki a nyugger tempó, ezért az epizód végére belengetik nekünk, hogy felcsap stricinek. Persze teszi mindezt a maga szerethető tata módján és megvéd egy kislányt meg az anyukáját, akit húzogat rendesen.

Terryt a rész hanyagolta, majd később kapunk börtönbunyós részeket.

Bunchy és Abby még mindig szánalmas, de sejthető, hogy lesz itt megint valami gebasz, de még nem tudjuk mi. A kölkök meg totál felejthető mellékszálak.

Ray, na Ray már más tészta. Kemény maradt, mint a kő, és visszatért melózni is. Eleinte láthatóan ugyanolyan szánalomra méltó, mint a neje. Piti melók, piti lóvé, de aztán jön a nagy durranás. Elrabolt a gazdag kölyök, több milkás váltságdíj. Főhősünk laza profizmussal megoldja a szitut és a város tájképét bámulva rájön, hogy többet akar. Az egész várost akarja.

Az epizód legkeményebb jelenetét is ez a történetszál adta, amiben Ray elmondja, hogy mivel is foglalkozik ő pontosan.

A sorozattól már megszokhattuk, hogy lassan építkezik, és epizódokon belüli mini akciókkal dúsítják. A továbbiakban is ez várható, így amennyiben ugyanezt a vonalat folytatják tutira nézős marad a műsor.

Ez is tetszeni fog...