Supernatural S10E01 – Fekete - Corn & Soda

Supernatural S10E01 – Fekete

Október 7-én érkezett meg a Supernatural tizedik évada a tengeren túlra. Az új évad igazi izgalmakkal kecsegtet, amelyben Samnek meg kell harcolnia démonná vált testvérével, Castielnek pedig üdve nélkül kell az angyalok élére állnia. A cikkre kattintva jönnek a spoilerek!

Az epizód elején találkozhatunk Sammel, aki ügyek után kutat, és felhívja Castielt, aki elég rossz állapotban van. Érdekes csavarral oldották meg az alkotók, hogy Jared Padalecki kificamította a vállát a nyáron Rómában. Castiel gyengeségére lett fogva Sam kartörése, amely a közös munkájuk során történt. Így jelen esetben a csapat eléggé megtépázott lett, hiszen Sam fél kézzel, Castiel pedig elhaló üdvével kell, hogy szembenézzen a megpróbáltatásokkal.

SN1002a_0196b

A sorozatban csupán Dean és Crowley érezték úgy magukat, mint hal a vízben. Egy bárban élik mindennapjaikat, amelybe beletartozik Dean esti lerészegedése, éneklése, majd a helyi nők bájainak felfedezése. Crowley pedig boldog, hogy végre egy igazán erős csatlóst kapott oldalára, akivel együtt építhetik fel az új poklot. Kérdés, hogy végül Deannek hogy fog tetszeni ez az ötlet, hiszen egyelőre csak a szórakozás élteti.

Eközben Sam rábukkan testvérére, és felveszi a kapcsolatot Crowleyval, így gyorsan kiderül, hogy bátyja démonná alakult. Sam persze megesküszik, hogy felveszi a harcot a Pokol Királyával, Ekkor egy érdekes vadász csapdájába esik, aki azonnal felveszi Deannel a kapcsolatot, akit azonban nem érdekli, hogy testvére él-e vagy hal-e.

16x9 (1)

A harmadik szálon Castielt és Hannah-t láthatjuk, akik az eltévelyedett angyalokat próbálják egy csokorba fogni. Az angyalkérdés továbbra sem tűnik megoldottnak, azonban Castiel nem igazán áll a helyzet magaslatán, hiszen lopott üdve lassan haldoklik benne, amely nemsokára az angyal vesztét is okozhatja.

10.1n

 

IMDb: 8.7
MAFAB: 87%

Ez is tetszeni fog...