Supernatural S10E03 – túlélő lélek - Corn & Soda

Supernatural S10E03 – túlélő lélek

A Supernatural harmadik epizódjában pár szál egy időre elvarrásra került, bár a megoldás még bizonyára messze van tőlünk. Most is bővelkedtünk izgalmakban és érzelmes jelenetekben egyaránt. Most összefoglalom, hogy mi is történt.

Sam a bunkerbe szállította bátyját, hogy pontot tegyen démoni átalakulásának történetére. Ötlete az embervéres kezelés, amely Crowleynál is igen jól működött. Dean azonban kissé máshogyan reagált az emberi vérre, mint hajdan a pokol királya, ezért Samnek kétségei támadtak, és attól rettegett, hogy nehogy megölje a testvérét. Dean eközben minden lehetséges módon sárba tiporta a különleges kapcsolatot kettejük között.

Castiel és Hannah eközben igyekezett  a bunker felé, hogy segítenek Samnek Dean meggyógyításában, azonban útközben olyan ellenségre akadtak, aki jól elbánt Castiellel, aki üdvének hiányában már a halál szélére sodródott. Érdekes módon Crowley indult a segítségükre, akinek céljai vannak az angyallal, ezért a legyőzött üdvét visszacsepegtette Castiel testébe, aki azonnal új életre kelt. Persze ez még nem oldotta meg a problémát, hiszen Castielnek továbbra is hiányzik sajátja, ráadásul így Crowley adósa is lett.

A bunkerben Dean kiszabadult a démoncsapdából és a bilincsekből, és azonnal elindult Sam meggyilkolására egy kalapáccsal. A két testvér hatalmas feszültségek között kergetőzött otthonukban. Dean pedig tényleg meg akart szabadulni öccsétől, akit élete megrontójának nevezett.  Sam egyre inkább elvesztette reményét Dean gyógyulásában, miközben próbálta menteni az életét. Szerencsére Castiel az utolsó pillanatban közbelépett, és sikerült Deannek az utolsó adag embervért is beadni.

Most úgy fest, hogy Dean problémája megoldódott a kezelés miatt. Újra teljes valójában tért vissza hozzánk. De ennyire egyszerű lett volna? És milyen hatással lesz Deanre a démoni lét? Természetesen Káin jelét még mindig magán hordozza, ezért valószínűleg a megoldás csak ideiglenes. Ráadásul az epizód végén egy új szereplővel is találkozhattunk, akiről egyelőre fogalmunk sincsen, hogy kicsoda is lehet.

IMDb:8.7

MAFAB: 87%

Ez is tetszeni fog...