Supernatural S10E04 – papírhold - Corn & Soda

Supernatural S10E04 – papírhold

A Supernatural a héten egy klasszikus nyomozós, rendes testvérpáros részt hozott nekünk különösebb dráma és Castiel nélkül. Ez kicsit nosztalgikus hangulatba ránthatott bennünket, miközben találkozhatunk egy régi szereplővel is, akinek története igen összefonódott a fiúk sorsával.

Sam és Dean vakációra indulnak, azonban szokásukhoz híven képtelenek nem észrevenni a körülöttük felbukkanó rémségeket. Igaz Sam aggódik testvére épségéért, akinek szerinte még nem kellene mélyen belevetnie magát a munkába, azonban Dean képtelen erre, számára ez az egyetlen módja a felejtésnek.

Paper Moon

Éppen ezért vérfarkas támadások nyomába erednek, ahol hamarosan találkoznak Tashával, akin régen megkegyelmeztek. Most úgy gondolták, hogy rossz döntést hoztak akkor, amikor engedték, hogy a lány elmeneküljön. Később azonban kiderül, hogy egyáltalán nem Tasha a felelős a gyilkosságokért, hanem húga, Kate. Kate és Tasha történet erős párhuzamba állítható a fiúkéval, hiszen Tasha változtatta át húgát vérfarkassá, hogy megmentse életét egy súlyos baleset után. Azonban Kate elszabadul, így a fiúk elhatározzák, hogy leszámolnak a lánnyal.

Supernatural1

Tasha persze úgy gondolja, hogy az ő feladata az, hogy húgát a helyes útra térítse, esetleges megölje, hogyha a lány képtelen erre. Eközben Dean és Sam is végiggondolja saját történetüket, hogy mennyi mindent tesznek meg egymásért, akár mások veszélyeztetése árán is.

Két hét múlva egy vicces tematikus rész vár majd bennünket, hiszen a sorozat 200. epizódját fogjuk majd látni. Mindenképpen kíváncsian várhatjuk!

IMDb: 8.7

MAFAB: 87%

 

Ez is tetszeni fog...