Supernatural S10E05 - fanfiction - Corn & Soda

Supernatural S10E05 – fanfiction

Supernatural  200. epizódjával örvendeztettek meg bennünket az alkotók ezen a héten, amely igazi ünneplés volt a stábnak és a rajongóknak is. A rész fergetegesen viccesre sikerült, ami visszahozta az emlékeket, hogy miért is szeretjük annyira ezt a sorozatot.

Az bizonyos, hogy a Supernatural tíz évada alatt megélt már rengeteg mindent. Számos rajongót tudhat maga mellett, akik tényleg alkotnak melléktörténeteket a sorozathoz. A heti epizódban most megismerhettünk egy rakás Supernatural könyv rajongó gimis lányt, akik elhatározták, hogy gyártanak egy musicalt a kedvenc könyvsorozatukból, amelyben csak lányok szerepelnek.

supernatural-promo-photo-200th-episode-10x05

A fiúk egész véletlenül csöppenek a helyszínre, hogy aztán teljes megdöbbenésben legyen részük. A lányok Carver Edlund könyvének adtak egy alternatív befejezést, amelyet egészen érdekes, musicales elemekkel és némi homoerotikus tartalommal is fűszereztek. Arra azonban nem számítottak, hogy a forgatáson megjelenik egy szörnyeteg, amely sorra ragadja el a szereplőket.

zap-supernatural-200th-episode-party-photos-20-008

Sam és Dean így beavatkozik a produkcióba, még azt is megpróbálják megértetni a lányokkal, hogy ők az eredeti szereplők, azonban ez nem sikerül. Ennek ellenére a darab írója lelkesen veti bele magát a nyomozásba, főleg, amikor kiderül, hogy az ő élete forog igazán kockán, hiszen az istennő, Calliope az írókat szereti elfogyasztani a darab beteljesülése után.

images

Az epizód legjobbjai azonban a régi utalások, a kifigurázások és az természetesen a szereplők megjelenítése. Ehhez társul a borzalmas zene is, amely a fiúk életét foglalja össze. Az bizonyos, hogy ez az epizód méltó megemlékezés volt az elmúlt kétszáz részre és dióhéjban összefoglalta a lényeges elemeket. A legérdekesebb az, hogy a végére egy hatalmas csavart is tartogattak a készítők, hiszen újra feltűnik Chuck (Carver Edlund), akit eddig halottnak hittünk. Kérdés, hogy mi is lesz ennek a jelentősége?

supernatural-musical

 

IMDb: 8.7

MAFAB: 87%

Ez is tetszeni fog...