Supernatural S10E12 – egy fiúról - Corn & Soda

Supernatural S10E12 – egy fiúról

A Supernatural előző két epizódjában továbbra is Dean jele körül forogtak az események. A fiúk folyamatosan próbálják megtalálni a megoldást, miközben igyekeznek megoldani pár útjukba kerülő bűnesetet is.

Az előző epizódban Charlie gonosz énjével kellett megküzdeniük a testvéreknek, amely miatt Dean újra a jel rabságába került, hiszen megint képtelen volt kordában tartani az indulatait. Dean egyre nehezebben kerüli el az alkoholt és egyre kevésbé akar kimozdulni a bunkerből, hiszen a vadászat során folyamatosan olyan helyzetekbe kerül, amelyek kidomboríthatják agresszióját.

supernatural

Az eheti epizódban azonban egy furcsa üggyel találják szembe magukat a testvérek, amelyben egy boszorkány tünteti el folyamatában az embereket. Hamarosan Dean egy helyi kocsmában találja magát, ahol összeismerkedik egy lánnyal, aki azonban hasonlóképpen eltűnik. Amikor Dean a segítségére siet, akkor ő is a boszorkány mesterkedéseinek áldozatául esik.

spm907-1332

Emiatt Dean újra visszaváltozik tizennégy évessé. Sikerül kiszabadulnia a boszorkány csapdájából, majd új testével visszatér Samhez. Egy időre eljátszik azzal a lehetőséggel, hogy nem is kellene visszaváltoznia, hiszen a jel eltűnt a karjáról a furcsa varázslat miatt. Azonban muszáj megküzdenie a gonosz boszorkánnyal (akiről hamarosan kiderül, hogy a Jancsi és Juliska gonosz banyája), ezért visszaváltozik az eredeti Deanné. Valószínűleg a nézők ezt nem bánják, hiszen abszolút hiányoltuk volna Jensen Acklest, hiába játszotta jól Dylan Everett is a karaktert.

A jel problémája tehát továbbra sem oldódott meg. De már Castiel, Charlie és a fiúk is rajta vannak a kérdésen, úgyhogy valamikor csak elő fog bukkanni a megoldás.

IMDb: 8.7

MAFAB: 87%

Ez is tetszeni fog...