#TársasozzOtthon! – új cikksorozat a Corn and Soda oldalán! - Corn & Soda

#TársasozzOtthon! – új cikksorozat a Corn and Soda oldalán!

Bár a kijárási korlátozásokat feloldották Magyarországon, sokan közülünk továbbra is otthon maradnak – ez felelősségteljes viselkedés, nem jelenti azt azonban, hogy unatkoznunk kellene! #TársasozzOtthon!–rovatunkban olyan társasjátékokat fogunk bemutatni, amelyek könnyed vidámsággal és élettel tölthetik meg a bezártság szürke mindennapjait. A közös játék ugyanis a lehető legjobb módja annak, hogy tevékenyen töltsük el az otthon töltött estéket, és ne fásuljunk bele az házimunka borús monotonitásába.

#TársasozzOtthon – Corn&Soda

A #TársasozzOtthon!–cikksorozatban törekedni fogunk arra, hogy senki se maradjon ki a játékból – azok sem, akik kettesben, vagy épp egyedül kénytelenek otthonaikba száműzve átvészelni a járvány időszakát, de természetesen a családokra is gondolni fogunk. Olyan könnyed, mégis szórakoztató társasjátékokat fogunk bemutatni, amelyeket bármikor le lehet kapni a polcról játszani egyet, játékszabályait nem kell órákon át elemezni, mégis lebilincselik játékosaikat.

Különböző szempontok szerint fogjuk osztályozni a játékokat: 1) nehézség szerint, tehát a játékszabályok nehézsége alapján; 2) dizájn alapján, tehát a játék esztétikai kivitelezése szerint; 3) mobilitás alapján, tehát a játékhoz szükséges előkészületek hossza és a tartozékok száma szerint; és végül 4) addikció szerint, tehát aszerint, hogy a játékot hányszor lehet (és hányszor akarod majd) újra játszani. A játékszabályok mellett megismerkedünk a játékok kiegészítőivel és kerettörténetével is, így minden lehetséges tudással felvértezünk titeket a maximális játékélményhez.

A cikksorozat eddig megjelent részei:
1. Kapcsolj! – A Föld körül
2. Kapcsolj! – Konyhaművészet

A komment-szekcióban várjuk véleményeiteket és javaslataitokat! Mit ajánlotok, milyen játékokat érdemes kipróbálnunk?

Ez is tetszeni fog...