Új Sziget 2015 nevek! - Corn&Soda

Új Sziget 2015 fellépők!

Újabb nevekkel bővült a Sziget 2015 Fesztiválköztársaság line upja. Az eddigi tippek egy rész bejött, de a legjobban várt zenekarok neve még mindig nem jelent meg a fellépők között. A bejelentés így már 29,7%-osvagyis még több, mint a programok két harmada hátra van!
Ebbe még simán belefér néhány nagy név.
sziget-749x415
Az új bejelentések pedig:
Kasabian,
Ellie Goulding,
Sigma,
Nero,
Kraftklub,
Hernan Cattaneo,
Laura Jones,
Function,
Ellen Allien,
Damian Lazarus,
Stadium X
Lucas & Steve.
Eddigi bejelentések itt és itt.

A lista egyre színesebb, sok visszatérő fellépővel, és néhány olyannal, akik most fordulnak meg először Magyarországon. Ilyen Ellie Goulding is, aki manapság az egyik legmenőbb énekesnő a popszakmában, és rengetegen kérték őt kommentekben és a kívánággépben is. A másik nagy név a most bejelentettek között a Kasabian, akik tavaly megjelent albumukkal óriási sikereket értek el az Egyesült Királyságban, és már többször felléptek Budapesten.
A jegyek továbbra is gyorsan fogynak itthon és külföldön egyaránt. Idén is van diákprogram, aki még nem csatlakozott egy csapathoz, az tegye meg mihamarabb!

Ez is tetszeni fog...

Hozzászólások

  1. […] Megint evgyes listát kaptunk, hiszen a felsoroltak között ott van a híres Dj Avicii, a keményebb zenét játszó Limp Bizkit, akik tavaly nagy bultis csináltak a Budapest Parkban június 16-án, illetve az itthon mindig teltháza koncerteket adó Hollywood Undead! Az eddigi fellépők listája megtekinthető itt. […]