Once upon a time 5 epizódismertető - Corn & Soda

Once upon a time IV/5 epizódismertető

Once upon a time 5Eheti Once upon a time: Regina a Hókirálynő nyomába ered, a vadászatba pedig – a sorozatos elutasítások és gunyoros megjegyzések ellenére – Emma is belecsöppen. “Zsákmányuk” (aki mellesleg már csapdába csalta Elsát) könnyedén föléjük kerekedik, amikor útjaik keresztezik egymást. Ez a kis balsiker részben Regina legújabb, nem éppen gáláns gesztusának köszönhető. Mindkettőjük szerencséjére a Hókirálynő nem őket akarja.

Mary Margaret és David szintén rabló pandúrosat játszanak Will Scarlett-tel, aki (mint már előtte is néhányan), meglépett Storybrook fogdájából. Ennek a játszmának a vége azonban inkább mulatságos, mint színpadias.Once upon a time 5

Mindemellett – ahogyan azt a Once upon a time epizódokban megszokhattuk -, ismét bepillantást nyerhetünk a múltba. Ezúttal Emma kamaszkorának egyik fejezete elevenedik meg előttünk, amelyben a lány megtalál, majd elveszít egy igaz barátot. Amikor pedig nem is számítunk rá, választ kapunk arra a kérdésre is, honnan ismeri Emmát a Hókirálynő.

 

Ez is tetszeni fog...