US + THEM - Rogers Waters új koncertfilmje a mozikban - Corn & Soda

US + THEM – Rogers Waters új koncertfilmje a mozikban

Roger Waters basszusgitáros-énekes-dalszerzőnek nagy sikerű, Budapestet is érintő US+THEM szólóturnéján rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019. október 2-től érkezik a hazai filmszínházakba.

A 156 állomásos US + THEM világturné bejárta Európát, Ausztráliát, Latin- és Észak-Amerikát. Roger Waters, a Pink Floyd egyik alapító tagja és zenekara összesen több mint 2 millió ember előtt – köztük a budapesti közönségnek is – zenélt, felidézve mind a zenekari, mind a szóló pályafutása legjelentősebb dalait. A turné és a róla készült film erőteljes üzenetet hordoz az emberi jogokról, a szabadságról és a szeretetről.

Roger Waters
Forrás: Pannonia Entertainment

Az US+THEM turné amszterdami állomásán rögzített, több mint kétórás koncertfilmből – amelyen a 2014-es The Wall után Waters ismét Sean Evans rendezővel dolgozott együtt – nem hiányozhatnak a Pink Floyd legmeghatározóbb albumainak dalai: a Dark Side of the Moon, a Wish You Were Here, az Animals. Az idén 40 éves The Wall album legismertebb dallamai is felcsendülnek a filmben. Ezen kívül hallhatók dalok Waters legutóbbi, 2017-es Is This The Life We Really Want? című lemezéről is, amely 25 év óta az első szólóalbuma.

US + THEM
Forrás: Pannonia Entertainment

Roger Waters legendássá vált élő fellépései minden esetben monumentális, minden érzékre ható élményt nyújtanak a közönségnek, amelyet a legmodernebb audiovizuális technika és korábban példa nélküli négyutas (quad) koncerthangzás egészítenek ki.

Roger Waters
Forrás: Pannonia Entertainment

Mark Fenwick, Roger Waters managere:

„Roger volt az, aki a kora 70-es évektől kezdve megújította és valódi színházzá tette a stadionok és arénák színpadait. Az US+THEM turné során is páratlan megszállottsággal feszegette a térhangzás és a vizuális technológiák által kínált lehetőségeket, a szeretet és emberiesség üzenetét is közvetítve egyúttal a közönség felé.”

A koncertfilmet a világpremierrel egy időben, október 2-től láthatják a rockrajongók. Budapesten az Uránia Nemzeti Filmszínház (okt. 2.), a Corvin Mozi (okt. 2.), a Pólus Mozi (okt. 25.) és a Csepeli Kultik mozi (okt. 29.) vetíti, emellett országszerte számos további nagyvárosban, többek között Debrecenben, Pécsett, Szombathelyen, Kecskeméten és Szolnokon is látható lesz, a Pannonia Entertainment forgalmazásában.

A vetítési helyszínek részletes listája:

https://www.pannonia-entertainment.hu/Roger-Waters-US+THEM

A koncertfilm előzetese:

Ez is tetszeni fog...