Valentin napon debütál Dobó Kata filmje, a Kölcsönlakás a mozikban - Corn & Soda

Valentin napon debütál Dobó Kata filmje, a Kölcsönlakás a mozikban

Bő egy hónap múlva, február 14-én, azaz Valentin napon debütál a hazai mozikban Dobó Kata első rendezése, a Kölcsönlakás. És most megérkezett hozzá a plakát is.

forrás: sajtóanyag

A Ray Cooney és John Chapman színdarab adaptációjának forgatása 2018. nyarán, 32 napon keresztül zajlott elsősorban a fóti Mafilm stúdióban, majd a Liszt Ferenc téren, illetve további tizenkettő más külső helyszínen. Az alkotók a rákövetkező fél évben folyamatosan dolgoztak a produkció képi-és hangi utómunkálatain, többek között a digitális trükkökön, továbbá kiemelt hangsúlyt fektettek a történethez passzoló zene elkészítésére. December végén be is muttaták a Kölcsönlakás egyik betétdalát, az Everyday is Sunday-t Freddie előadásában. Állítólag hamarosan ezt újabb zenei meglepetés következik majd a hírek szerint.

Jelenet a filmből
forrás: sajtóanyag

A  film hivatalos plakátja is elkészült, amin látható a romantikus komédia összes szereplője is. A történet hősei: a férjeket alakító, Haumann Máté és Klem Viktor, a feleségeiket megformáló Balla Eszter és Martinovics Dorina, a sztár belsőépítészt játszó Szabó Simon, illetve az utána sóvárgó rajongó lányt életre keltő Kopek Janka, továbbá a gyerekkönyvekkel befutott, kutyabolond bestsellerírót eljátszó Oroszlán Szonja, és a Kölcsönlakásba légyottra érkező Vénusz bőrébe bújó Kiss Ramóna, valamint a csábítónak álló jógaoktatót megszemélyesítő Fehér Tibor

forrás: sajtóanyag

Ez is tetszeni fog...