Zsigmond Vilmos Filmfesztivál infókat kaptok - Corn & Soda

Zsigmond Vilmos Filmfesztivál infókat kaptok

Forrás: zsigmondvilmosfilmfest.com

A Zsigmond Vilmos Filmfesztiválról korábban már írtunk egy kurta cikket, ám mivel most már olyan közel van az esemény, hogy konkrétan holnap kezdődik, úgy gondoltuk, ellátunk titeket néhány friss infóval.

Először ezúton is szeretnénk megköszönni a szervezőknek, hogy ránk is gondoltak és meghívtak rá minket. Természetesen mi úgy örültünk a meghívásnak, mint egy ovis gyerek a csokinak, ezért örömmel jeleztünk vissza, hogy szívesen részt is vennénk rajta. Nem véletlenül a többesszám, ugyanis eme cikk írójához egy külsős személy is csatlakozik, Becsi Éva újságírónő személyében.

Szóval most kellő izgalommal várjuk a holnap eseményeket, amikről részletesen tájékoztatni is fogunk titeket.

Először holnap délután fél 4-kor láthattok egy élő Facebookos bejelentkezést tőlünk. Terveink szerint minden másnap délelőtt egy rövid beszámolót olvashattok az oldalon az előző napról. A 4 napos filmfesztivál végén pedig egy összefoglalóval is jelentkezünk. Persze nem akarunk most minden poént előre lelőni, vagy hogy stílszerű maradjak, elspoilerezni, ezért kövessétek naponta az oldalt a friss tartalmakért. Biztos vagyok benne, hogy találtok majd olyat, ami a kedvetekre lesz.

Az esemény pontos programját egyébként ITT találjátok.

Ez is tetszeni fog...