Megérkezett a Bohemian Rhapsody első előzetese - Corn & Soda

Megérkezett a Bohemian Rhapsody első előzetese

Ugyan még csak néhány hónapja hozták nyilvánosságra a Bohemian Rhapsody (Bohemian Rhapsody, 2018)névre keresztelt biopic szereplőgárdáját, mely Freddy Mercury és legendás zenekara történetét meséli el. A film az együttes 1970-es megalakulásától egészen a grandiózus szuperkoncertig, a Live Aid-ig követi nyomon az együttes sztoriját. A film középpontjában a frontembert alakító Rami Malek (Mr. Robot, 2015)) áll, a biopic azonban Freddie Mercury utolsó éveit már nem részletezi.

A Justin Hythe forgatókönyve ihlette Bohemian Rhapsody rendezői feladatait az X-Men filmeket jegyző Bryan Singer vállalta magára, s sokáig úgy is tűnt, hogy ő viszi végig a munkálatokat. A rendező körül kialakult botrány után azonban a stúdió Singert rövid távon menesztette, s gyorsan sikerült is megtalálni utódját Dexter Fletcher (Eddie the Eagle, 2016) személyében.

forrás: spin.com

Az eddigi információk és megjelent képek alapján a szereplőkön nem fog múlni a produkció sikere, mely  a rendezőváltás ellenére várhatóan november 2-án debütál a mozikban. A Bohemian Rhapsody első hivatalos trailerét a tegnapi napon mutatták be.

Ez is tetszeni fog...