Buli a Dharma klubban - Szoba koncertsorozat - Corn & Soda

Buli a Dharma klubban – Szoba koncertsorozat

szoba2-plakat-noiseA Dharma klub múlthéten indult Szoba névre hallgató koncertsorozata már a második héten egy különlegességgel áll elő. Ez a Chiptune est lesz, ahol 8bites zenére és periférikus dj szettre is lehet majd ugrálni, sőt még a floppy kultúrával is meg lehet majd ismerkedni. Ha ez a fogalmak ismerősek neked akkor azért, ha meg nem, hát akkor azért érdemes kattintanod, majd elmenned bulizni március 12 – én a Dharma klubba.

Az éjszaki élet bizony nem csak a fővárosunkban pezsgő, és őrült, persze a jó értelemben. Debrecenben egy totál barátságos összegért olyan fellépőket is hoznak el nektek a szervezők, akikkel nem gyakran lehet kis hazánkban találkozni, pedig ők olyan zenéket készítenek, amiket senki sem áll meg tánc nélkül.

Elsőnek itt van a ONE-UP COLLECTIF, akik két game-boy segítségével varázsolnak a semmiből hallgatható zenét. Őszintén megmondom, én eddig azt sem tudtam, hogy ez lehetséges.

Folytatásnak egy hazai fellépő, aki szintén az alternatív elektronikus zenei vonulaton működik. EOFORWINE és KISSZÁNTÓ

Eoforwine nemcsak, hogy hazai, de még Debrecenhez is köthető. A kiadójuk a Floppy Kick Records sikereit pedig jól mutatja, hogy nemrég közreműködője volt a Dán Cybershit Festival-nak és a Holland Floppy Totaal Festival-nak is.

Végül, de nem utolsó sorban NOISE64 periférikus dj szettjére rophatjuk majd.

“Táncolj” című slágere az est himnuszává is lett hirdetve.

Ez is tetszeni fog...