Bye-Bye Man – A rettegés neve trailerrel riogat - Corn & Soda

Bye-Bye Man – A rettegés neve trailerrel riogat

forrás: Freeman Film

Megérkezett az áprilisban mozikba kerülő Bye Bye Man című film trailere, ami jó hír a rettegni vágyóknak. Úgy néz ki mindent minden benne lesz, amit egy tipikus szombat esti horrordélutántól várhat az ember.

A történet szerint három egyetemista beköltözik egy ódivatú, rejtélyes házba, ahol különös dolgok történnek. Mit tesz erre az átlag egyetemista? Persze, hogy nem hanyatt-homlok menekülve rohannak el a messzeségbe (biztos olcsó a lakás és alacsony a rezsi), inkább szeánszot tartanak, hátha kideríthetnek valamit a házról. Felélesztik a ház szellemét, és egyre durvább események történnek körülöttük.

forrás: Freeman Film

Meglepetésként ért, hogy Carrie-Anne Moss játssza az egyik főbb szerepet, akit a Jessica Jones óta nem nagyon lehetett semmi jelentősebb szerepben látni, így kíváncsian várhatjuk mindenki Trinityjét ebben a szerepben. A film Robert Damon Schneck írása alapján készült, így biztosak lehetünk abban, hogy csavaros történetet hoz, a rendező – Stacy Title – személye pedig garanciát jelent arra, hogy egy kompakt kis horrort kapjanak a nézők. Akit vonzanak a horrorfilmek, vagy csak szeretne egyet borzongani, annak csak javasolni tudom, hogy nézze meg a trailert! Figyelem, csak erős idegzetűeknek!

Ez is tetszeni fog...