Epizódismertető - Ray donovan s2e3 - Corn & Soda

Epizódismertető – Ray donovan s2e3

40804-ray-donovan-ray-donovanVannak sorozatok, amikről nagyon szépen, és csak nagyon szépet lehet írni. Na a Ray Donovan nem ilyen. Nem azért mert rossz lenne a történet, sőt, drámából, ami nem politikai, vagy történelmi régen láttunk ilyen jót. Csak egyszerűen ennek a sorozatnak a drámaisága mellett olyan alpári humora van mint egy alkesz kubikosnak. Kattintás után, meg is értitek mire gondoltam.

Ott tartunk, hogy Ray az eddigi fő problémáját, amit a faterja jelentett olyan jól kordában tartja a lefizetett felügyelő tiszttel, hogy az a történetszál már majdnemhogy unalmas is lett. Mert mégis kit érdekelne egy lerobbant ex-sittes tata szerelmi élete?

Szerencsénkre a Donovan családban mindig akad valami, ami továbbviszi a sorozatot, ezúttal pedig meglepő módon ez a lánya volt, aki szeretne jobb suliba járni, és nem egy államiba. Ja igen mert gazdag amcsiknál ez egy igen fontos kérdés. Ám a kislány tanulmányi előmenetelét Ray szó szerint el***ta. Mert egy nagymenő producer nőjével volt, aki érthetően ezt zokon vette, pedig az ő ajánlása kéne, hogy bekerüljenek egy jó magániskolába. Viszont minden megoldható, mert a nagymenő producer szeretne egy híres pornószínésznővel hálni. Innentől azt hiszem érthető is a bevezető. Ahol pornó van ott lesz móka is. Mert ugye a színésznő profi, és színésznő nem pedig az ősi melót űzi, és férje is van, aki elhajtja őket a francba. Ray nagyjából erre is számított, meg arra, hogy a retardált producer megpróbál majd egyedül ügyködni az ügyben. Retard producer ötlete, miszerint egy kamufilmen meglesz neki a színésznő eleve halott volt, persze hogy le is bukott, de mi történik ha lebukunk egy pornó producer előtt, hogy a nejét dugjuk? Hát persze hogy elrabol minket és hatalmas lóvét követel. Ray le is szállítja a lóvét, de meggyőzni bajszos pornó mukit, hogy a zsozsó nem kell neki, inkább dolgozzon igazi filmeken. Így megmaradt a lóvé, és a retard producer is ki lett szabadítva. Win-win!

Ez lett volna a fő szál.

Mellékeken, bostoni újságírónő rájön, hogy Mickey tanácsadó volt egy akciófilmnél, ami mint tudjuk a saját életéről szólt, Bridget újra összejött a rapper sráccal, anyu alkesznek állt, és végül, de nem utolsó sorban, Ray meg az újságírónő tuti, hogy egy ágyban fognak kikötni.

Hát kérem szépen, lehet egy ilyen részről szépen írni?

Ez is tetszeni fog...