Everybody Wants Some - trailer a legújabb Linklater-filmhez - Corn & Soda

Everybody Wants Some – trailer a legújabb Linklater-filmhez

everybody wants some

Az Annapurna Pictures és a Paramount megjelentette az Everybody Wants Some trailerét. A film Richard Linklater gyermeke, akit a Boyhoodon kívül a Before-sorozat miatt ismerhetünk (Before Sunrise, Before Sunset, Before Midnight), szóval ezt igazán nem vártuk tőle. A mozi a kultfilmnek is címkézhető Dazed and Confused spiritual sequele (olyan folytatás, mely megőrzi elődje szellemiségét témában, műfajban, viszont a történetet nem viszi tovább), amit mindenkinek muszáj látnia, aki szerette például a Wet Hot American Summert, vagy tulajdonképpen bármelyik 80-as években játszódó tinifilmet. Ezekhez hasonlóan az Everybody Wants Some is a 80-as években játszódik. Egy fősulis baseball csapat kalandjait mutatja be, akik épp próbálnak továbbnavigálni a felnőttek szabadsággal és felelősséggel teli, ugyanakkor felügyelettől mentes világába. A Dazed and Confusedhoz hasonlóan ez a film is csak egyetlen hétvégét ölel fel, azonban tele van új arcokkal. Tyler Hoechlin okkal hagyta ott a Teen Wolfot, hogy egyengesse filmes karrierjét, de arra nem gondolt, hogy bajusszal és hosszú hajjal nem mindenki fogja ám felismerni.

A film mindenképp szórakoztatónak tűnik, de azt is biztosra vehetjük, hogy Linklater nem éri be ennyivel. Reméljük méltó utódja lesz a Dazed and Confusednak. A filmben Tyler Hoechlinen kívül feltűnik majd Blake Jenner, Glen Powell, Wyatt Russell, Will Brittain és Zoey Deutch is. Nem hallottál még róluk? Semmi gond. Most fogsz.

Az Everybody Wants Some világpremierje márciusban lesz az SXSW Filmfesztiválon, a mozikban pedig majd 2016. április 15-től lesz látható.

Ez is tetszeni fog...