Exkluzív tárlatvezetések a Műcsarnokban Csík Jánossal és Jordán Tamással - Corn & Soda

Exkluzív tárlatvezetések a Műcsarnokban Csík Jánossal és Jordán Tamással

Május hónapban vasárnaponként igen impozáns és különleges tárlatvezetéssel várja vendégeit a Műcsarnok, melynek lényege, hogy olyan személyek kalauzolásával tekinthetjük meg a kiállítást, mint Dr. Bendzsel Miklós (a Magyar Formatervezési Tanács tiszteletbeli elnöke, c. egyetemi tanár), Jordán Tamás (Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, rendező, színházigazgató), Csík János (hegedű, ének, a Csík zenekar alapító tagja) és Barcza Zsolt (tangóharmonika).

Április végén nyílt meg a  Körülöttünk Nemzeti Szalon 2017. Iparművészet és Tervezőművészet című tárlat a Műcsarnokban és ennek egyik vendége valamint előadója Puskás Peti színész, zenész volt. A tárlat hatalmas sikerre tett szert.

https://i1.wp.com/mucsarnok.hu//res/puskas_peti_facebook_980x480.jpg?resize=1200%2C630

mucsarnok.hu

Itt 8 ipar- és tervezőművészeti szakterület utóbbi tíz évében született ötleteiből és megvalósult alkotásaiból láthatunk egy különleges válogatást. A szalon első sorban a mai alkotók lehetőségeire és kiemelkedő teljesítményére koncentrál. Mindemellett, tiszteleg a közelmúlt mesterei előtt is. A tárlat a klasszikusnak számító dizájn műfajok mellett pluszban olyan tárgyakat mutat be, ami feszegeti a határokat.

Részletesebb leírást a tárlatról kolléganőnk cikkében találtok.

Ennek a kezdeményezésnek az apropóján az alábbi alábbi időpontokon lehet részt venni a tárlatvezetéseken a különleges vendégvezetőkkel:

  •  május 7. vasárnap 16.00  Csík János
https://i2.wp.com/mucsarnok.hu//res/kozos_kep2.jpg?resize=825%2C461

mucsarnok.hu

  • május 14. vasárnap 16.00 Dr. Bendzsel Miklós
https://i1.wp.com/mucsarnok.hu//res/_kni0032.jpg?resize=985%2C657

mucsarnok.hu

  • május 28. vasárnap 16.00 Jordán Tamás
https://i0.wp.com/hirhatar.com/wp-content/uploads/jordan.jpg?resize=800%2C536

hirhatar.com

Belépőjegy: 2500 Ft

További információ

 

Ez is tetszeni fog...