Heti mozipremierek – Egyesült Államok 25. hét - Corn & Soda

Heti mozipremierek – Egyesült Államok 25. hét

Heti mozipremierek az Egyesült Államokban június 29-én.

Sicario: Day of the Soldado (2018)
A drogháborúk az Egyesült Államok és Mexikó határán egyre nagyobb méreteket öltenek, ahogy a kartellek elkezdenek terroristákat szállítani az Egyesült Államok határán át. Hogy harcoljanak, az ügynök, Matt Graver újraépíti a csapatát.

Uncle Drew (2018)
Daxnak meg kell győznie egy helyi legendát, Uncle Drewt, hogy csatlakozzon a csapatához, és együtt nyerjék meg a pénzdíjas street ball bajnokságot.

Leave No Trace (2018)
Egy édesapa és tizenhárom éves lánya igazán idilli körülmények között élnek egy elhagyatott parkban Portlandben, Oregon államban, amikor egy apró hiba eltéríti az életüket a helyes irányból.

Three Identical Strangers (2018)
1980-ban járunk, három idegen teljesen véletlenül felfedezi, hogy egypetéjű hármasikrek, akiket még születéskor választottak el. A 19 éves fiúk találkozása nemzetközi sikert hoz nekik, de egy hihetetlen titok is a felszínre kerül, amely mindent megváltoztat.

Sanju (2018)
Ebben a filmben Sanjay Dutt filmes karrierjét, börtönbüntetését és személyes életét ismerhetjük meg.

Woman Walks Ahead (2017)
Catherine Weldon, portréfestő az 1890-es évek Brooklynjában, aki elutazik Dakotába, hogy lefesse Ülő Bika képét, és hamarosan belefolyik a Lakota emberek mindennapjaiba, ahogy a területükért harcolnak.

The Cakemaker (2017)
Egy német cukrász Jeruzsálembe utazik, hogy megkeresse a halott szeretője fiát és feleségét.

The Dark River (2018)
Alice édesapja halála után visszatér otthonába tizenöt éve először, hogy visszakérhesse azt a családi otthont, ami jogilag az övé.

Love, Cecil (2017)
Ez a dokumentumfilm az Oscar-díjas jelmeztervezőről, Cecil Beatonról szól.

 

Ez is tetszeni fog...